{ads}

HIDE

Viimased

latest

Lõvi nädalahoroskoop

  Foto : unsplash / J. Kelly Brito Armastus Paaride...

 

Foto : unsplash / J. Kelly Brito


Armastus

Paaridele : Su paarisuhe on praegu tähtede poolt kaitstud. Ainult mõningad Lõvid võivad kannatada minevikus tehtud halbade valikute tõttu. Aga enamiku jaoks tuleb see nädal rahulik ja probleemidevaba.

Vallalistele : Veenuse harmooniline aspekt tõotab su ellu tuua õnnelikku perioodi. Sa oled sensuaalsem ja sentimentaalsem, kui tavaliselt ning hõljud oma roosal pilvel.


Töö

Töö juures läheb kõik hästi. Kõik pingutused, mida sa oled viimasel ajal teinud, hakkavad lõpuks vilja kandma. Võib-olla tänu nendele pakutakse sulle rohkem kohustusi, ametikõrgendust või räägitakse isegi palgatõusust, mis läheb kokku sinu soovidega.

 

 

 


Tervis

Tänu Neptuuni seisule pead sa pöörama tervisele rohkem tähelepanu. Sul ei tohiks küll probleeme ette tulla ja paljud teist tunnevad end isegi väga hästi praegusel perioodil. Aga kui sa peaksid tundma väsimust või oled natuke haige, siis katsu ennast ravida selle asemel, et jääda ootama, kuni kõik üle läheb.


Raha

Rahasektoris valitseb rahu ja vaikus. Lotoga sa ilmselt ei võida. Aga ära muretse, Jupiter tuleb sulle varsti külla ning aitab su rahalist seisu parandada.

Kommentaare ei ole