{ads}

HIDE

Viimased

latest

Skorpioni nädalahoroskoop

  Foto : unsplash / Marta Filipczyk Armastus Paarid...

 

Foto : unsplash / Marta Filipczyk


Armastus

Paaridele : Tähed soosivad sind praegu. Hoolimata kõikidest raskustest, mida sa praegu üle elada võid, on sind ees ootamas hea ja rahulik nädal. Kasuta seda aega ära, sest kui süda on kerge, läheb kõik hästi.

Vallalistele : Sa võid tutvuda ühel koosolekul või kokkusaamisel kellegagi ning sellest suhtest võib alguses saada sõprus ja edaspidi midagi enamat. Ära liigu ainult liiga ruttu ja ära sunni asju tagant. Las igal asjal olla oma aeg. Katsu mõista anda parem sellele inimesele, et sa tahaksid teda rohkem tundma õppida.


Töö

Uraani seis pole praegu ei positiivne ega negatiivne. Sa lihtsalt pead olema valmis selleks, et pead vastu seisma kunagi vastu võetud otsuste tagajärgedega. Need, kes tegid häid valikuid, võivad näha oma olukorda paranemas, teised jälle võivad tunda vajadust oma elus muutuste sisse toomisteks.

 

 

 


Tervis

Kasuta ära tähtede head seisu aga ainult tingimusel, et sa toitud tervislikult ja puhkad piisavalt. Tee, mida sa tahad aga ilma liialdusteta.


Raha

Merkuur toetab sinu rahaasju ja sa võid sellel nädalal suuri asju korda saata. Sa võid viia edukalt lõpule ühe hea ja kasuliku tehingu, mis sulle korralikult sisse toob.

Kommentaare ei ole