{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaalude nädalahoroskoop

  Foto : unsplash / OhTilly Armastus Paaridele : Kuu asp...

 

Foto : unsplash / OhTilly

Armastus

Paaridele : Kuu aspekt võib muuta sind emotsionaalsemaks ja äratada sinus kiusatust minna mujale vaatama. Ära siiski sellel kiusatusele järele anna, sest see võib tugevalt sinu paarisuhet raputada. Võta appi oma tahtejõud, mis aitab sul su instinkte paremini kontrolli all hoida.

Vallalistele : Su armastuseasjad on praegu tähtede poolt üldjoontest kaitstud. Sinu võluv loomus ei jäta kedagi ükskõikseks. Aga sinu jaoks loeb praegu ainult romantika ja headus.


Töö

Mitte ükski planeet ei tohiks praegusel hetkel mõjutada sinu igapäevast elu. Seega kõik peaks minema nii nagu tavaliselt, ilma suuremate ja märkimisväärsete sündmusteta. Rahulik nädal on sind ees ootamas.

 

 

 


Tervis

Sul ei ole sellel nädalal põhjust rahulolematuseks, sest planeetide seis kaitseb su tervist tagades sulle vaimse ja füüsilise rahulolu. Katsu ainult leida rohkem aega elamiseks, magamiseks ja liikumiseks. Muidugi omas rütmis. 


Raha

Katsu rahaasjades jääda mõõdukaks aga kui soodne võimalus peaks tekkima, siis ära kõhkle sooritamast tehinguid, mis võivad sulle kasu tuua. Jupiter saadab sulle head energiat ja seega võid sa ühe väga eduka investeeringu teha sellel nädalal.


Kommentaare ei ole