{ads}

HIDE

Viimased

latest

Amburi nädalahoroskoop

  Foto : unsplash / Annie Spratt Armastus Paaridele : Ma...

 

Foto : unsplash / Annie Spratt

Armastus

Paaridele : Marss, seksuaalsuse ja iha planeet, on praegu harmoonilises seisus ning äratab üles ka kõige ükskõiksemad Amburid. Ta hakkab teid kimbutama ning mängima teie tunnetega. Vaadake ainult, et te mujale otsima ei lähe seda, mille järgi teie süda igatseb, sest see võib teie suhtele halvasti mõjuda.

Vallalistele : Sellel nädalal võid sa tänu tähtede seisule kogeda armastust esimesest silmapilgust. Sa võid tunda uut idülli. Jää siiski arukaks, sest kui sinu armastus peaks kellelegi haiget tegema, on parem sellest loobuda.


Töö

Tööasjades võid sa oodata üsna huvitavaid pakkumisi ja väljavaateid. Kui sa oled tark, siis võid sa oma ametialast positsiooni kindlustada märkimisväärselt. Katsu käituda võimalikult diplomaatiliselt, teistest üle sõites ei võida sa midagi.

 

 


Tervis

Mis puutub tervisesse, siis ei ole sul vaja muretseda. Enamike Amburite jaoks on praegu kiire periood, mille vältel neil energiast juba puudu ei tule. Ainult mõned üksikud võivad tunda terviseprobleeme. Kui see peaks nii olema, siis katsu ruttu end ravida ja ära oota, et see ise üle läheb.


Raha

Neptuun mõjutab su rahaasju. Ja panna sind vastamisi kunagi vastuvõetud otsuste tagajärgedega. Kui sa oled targalt talitanud, siis on kõik hästi. Vastasel korral pead sa võlad tasuma niipea, kui võimalik.

Kommentaare ei ole