{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaljukitse nädalahoroskoop

  Foto : unsplash / David Mao Armastus Paaridele :  Veen...

 

Foto : unsplash / David Mao

Armastus

Paaridele :  Veenuse harmooniline aspekt toob järgmisel nädalal su paarisuhtesse armastust, teineteise paremat mõistmist ning lähedust. Kõik paarid muudavad oma suhet tugevamaks. Elu on ilus.

Vallalised : Sellel nädalal võid sa tunda ootamatult armastust esimesest silmapilgust ja seda kohe selle nädala alguses. Sa ei leia sellel nädalal rahu, su meeled on ärevil ja südames kauaoodatud õnnetunne.


Töö

Tähtede seis peaks tooma sulle õnne tööasjades. Ära kõhkle ja suru oma tahtmine läbi. Sa oled tark ja näed kaugele. Kui sa tunned, et peaksid rohkem teenima või tahad töökohustusi juurde, siis räägi sellest julgelt. Kui su nõudmised on õigustatud, siis saadab sind edu.

 

 


Tervis

Uraan ja Neptuun tegutsevad sinu tervise sektoris. Neptuun on suhteliselt heatahtlik ja aitab sul haigustele vastu panna, Uraan aga võib kaasa tuua pisemaid probleeme, mis muudavad sind närvilisemaks ja toovad kaasa stressi. Ole seega ettevaatlik.


Raha

Rahasektoris ei ole ühtegi planeeti ja see peaks tagama rahaasjades vaikuse. Kui sa oled aga ettenägelik ja organiseerid oma rahaasju hästi, võid sa sooritada kasuliku tehingu.

Kommentaare ei ole