{ads}

HIDE

Viimased

latest

Skorpioni nädalahoroskoop

Foto : unsplash / Yoksel Z...

Foto : unsplash / Yoksel Zok

 

 

 Armastus

Paaridele : Tänu Veenusele on sinu nädal täis armastust ja kirge. Teie vahel valitseb üksmeel ja hea läbisaamine. Te teete uusi ja suuri tulevikuplaane. 

Vallalised : Veenus ise toob su ellu kohtumisi teiste inimestega. Käi palju väljas ja loo tutvusi nii paljude inimestega, kui võimalik. See, keda sa ootad, on nende inimeste seas. Kui sa jääd koju istuma ja midagi ei tee, siis sa temaga tuttavaks lihtsalt ei saa. 

 

Töö

Päikese seis on praegu väga soodne. Ta äratab su ambitsioonikuse. Sa oled otsustanud oma elus suured muutused sisse seada ning edu saavutada. Kõige tähtsam muidugi on isiklik rahulolu. Ainult Merkuuri asetsus ei ole kõige parem, ta võib su teele tuua mõningaid takistusi ning viivitusi, millel aga õnneks ei ole tõsiseid tagajärgi. Ainult, et see mõjub ärritavalt.

 

 

 

 

Tervis

Tänu Merkuurile peaksid sa olema heas vormis. Saturn ainult võib tekitada teatud väsimust, sest ta võtab su energiat ära. Puhka rohkem ja ära pinguta üle.

 

Raha

Hea õnne ning rikkuse planeet Jupiter valvab ise su rahaasju ja sellepärast võid sa oodata ainult häid uudiseid selle külje pealt. Ära siiski kuluta liiga palju, sest seesama Jupiter võib sind tõugata liiga mõtlematult tegutsema.  




© 2021 Sisu kopeerimine keelatud!

Kommentaare ei ole