{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaalude nädalahoroskoop

  Foto : unsplash / ...

 

Foto : unsplash / Yoksel Zok

 

 Armastus

Paaridele : Mõnede Kaalude elu muutub sellel nädalal väga romantiliseks. Õhus on kevadet ja armastust. Sinu ja su kaaslase vahel on õnn ja rahulolu. 

Vallalistele : Tähed ise juhivad sind. Ja toovad su ellu rõõmu ning õnne. Ära lase end ainult pimestada ja ära kiirusta liiga palju. Kvantiteedi asemel hinda kvaliteeti. Ja jää mõõdukaks. 

 

Töö

Päike ise muudab su tööd kergemaks. Kõige raskem periood on nüüd seljataga ning su närvid saavad lõpuks ometi puhata. Halb õhkkond kaob töö juures ja kõik läheb paremuse suunas. Uraan ja Neptuun ise liidavad oma jõud ning tagavad sulle edu ja kordamineku kõikides su ettevõtmistes. Kui sulle pakutakse mõnda koolitust, siis võta ilma kõhklemata vastu, sest sellele võib järgneda ametikõrgendus.

 

 

 

 

 

Tervis

Erilisi probleeme su tervise vallas ette näha ei ole. Jupiteri heasoovlik aspekt kaitseb sind haiguste eest. 

 

Raha

Praegu peaks sind saatma erakordselt hea õnn rahaasjades. Raha peaks voolama sõna otseses mõttes sinu pangaarvele. Tähed ühendavad oma jõud aga ja muudavad sind ettevaatlikumaks, arukamaks ja mõistlikumaks rahaga ümber käies. Kui sa oled aga kasu teeninud tänu meeskonnatööle, siis hoolitse, et igaüks saaks oma osa.  



© 2021 Sisu kopeerimine keelatud!

Kommentaare ei ole