{ads}

HIDE

Viimased

latest

Amburi nädalahoroskoop

  Foto : unsplash / Tim Marshall     Armastus Paaridel...

 

Foto : unsplash / Tim Marshall

 

 Armastus

Paaridele : Päike ise lubab sulle eelolevaks nädalaks õnne ja armastust. Sinu ja su elukaaslase vahel on hea teineteise mõistmine. Te olete lähedasemad ja saate omavahel paremini läbi. Mitte ükski probleem ei tule teie suhet rikkuma. Isegi, kui te olete juba mõnda aega koos, tunnete te sellel nädalal uut ja värsket kirge ning tõmmet teineteise poole.

Vallalistele : Päikese harmooniline seis soodustab su armuelu. Ka teised tähed soosivad sind ning tõotavad head edu selleks, et sa leiaksid juba peatselt selle õite inimese oma ellu.

 

Töö

Planeetide seis aitab sul näha kõige paremaid võimalusi ning haarata neid lennult. Su keskendumisvõime pole sellel nädalal just kõige parem ning sa tegutsed tihti liiga impulsiivselt.

 

 

 

 

Tervis

Pluuto asetsus pole praegu just kõige parem, sellepärast pead sa rohkem valvama oma tervist. Söö tervislikumalt ja liigu palju.

 

Raha

Planeetide seis ei ohusta su rahaasju ja suuremaid muresid ei tohiks sul ette tulla. Ainult Kuu mõjutab sinu rahasektorit, ta ei too kaasa küll suuri probleeme aga parem on, kui sa liiga palju ei kulutaks sellel nädalal.  



© 2021 Sisu kopeerimine keelatud!

Kommentaare ei ole