{ads}

HIDE

Viimased

latest

Veevalaja märtsikuu horoskoop

   Sinu märtsikuu Seekordne märts toob sulle palju head õnne. Saturn, Jupiter ja Merkuur on sinu märgis ku...


 

 Sinu märtsikuu

Seekordne märts toob sulle palju head õnne. Saturn, Jupiter ja Merkuur on sinu märgis kuni 15. märtsini. Haara kinni kõikidest võimalustest. Marss Kaksikutes soosib su loomingulisust. Sul on kõik olemas, et viia oma plaanid edulakt lõpuni. Südameasjades muutub kõik paremaks kohe peale 22. märtsi. Mis puutub rahasse, siis sel kuul sul kurta ei tule. 


Armastus

Veenus muudab sind eriti heldeks armastuse asjades. Sa võid teha oma kallimale kingitusi või näidata muul moel välja seda, et sa hoolid. Sa ei ole muidu väga emotsionaalne aga sel kuul hindad sa neid hetki, mil teie vahel valitseb harmoonia. Peale 22. märtsi tuleb ka kirg tagasi ning toob natuke vürtsi igapäevasesse ellu. Mida veel tahta?

 

 

 

 


Töö

Tähed pakuvad sulle mitmeid erinevaid võimalusi ja juhuseid, mis sulle edu tagaksid. Merkuur ja Jupiter toovad häid võimalusi, mis võivad kaasa tuua eriti suurt ametialast edu. Ainult Saturn ja Uraan võivad kaasa tuua takistusi ning luua pingeid kodus ja töö juures. Marss aga tagab loomingulisuse ja ergutab leidlikkust. Mille abil kõikidest takistustest üle saada.


Raha

Rahaasjad on pigem korras tänu Jupiterile sinu märgis. Lisaks sellele toetab ka noorkuu omalt poolt sinu rahaasju kaasa. Hea õnn võib end näidata sellel kuul aga su töö võib ka tagada suuremat sissetulekut. 


Olulised kuupäevad


1 - 7. märts

6. märts on sõprade päralt


8 - 14. märts

11. märtsil ei kannata sa mingit vasturääkimist

 

15 - 21. märts

20. märtsil on õhus armastust. On see tõsine lugu või niisama flirt? Jäägu see sinu enda otsustada.

 

22 - 31. märts

30. märtsil tunned sa suuremat vajadust suhtlemise järele


Kommentaare ei ole