{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaljukitse märtsikuu horoskoop

   Sinu märts Märtsikuu sobib sulle suurepäraselt. Sa tunned end hästi, sul on hea vaist, sa haarad kinni heades...


 

 Sinu märts

Märtsikuu sobib sulle suurepäraselt. Sa tunned end hästi, sul on hea vaist, sa haarad kinni headest võimalustest ja tead, mida on parem vältida. Marss on sinu töösektoris ja tõotab sulle töökat kuud. Aga sa oled tubli Kaljukits ja armastad tööd teha, seega ei tekita see sulle suuremat muret. Mis puutub südameasjadesse, siis on sul oodata palju üllatusi.


Armastus

Veenus tagab sulle teineteise mõistmise, üksmeele ja armastuse. Märts toob sulle palju õnne, aitab sul unustada natuke kohustusi, liigset tööd ja nautida elu. Sulle hakkab meeldima romantika. Kui sa oled vallaline, siis tahaksid sa leida kedagi ja see keegi pole kaugel, ta on inimene, kellega sa puutud sageli kokku...

 

 

 

 


Töö

Marss on sinu töösektoris ja tööst sul juba sel kuul puudu ei tule. Kui sa otsid endale uut töökohta, siis praegu on kõige õigem aeg selle leidmiseks ja oma CV saatmiseks. Kui sa oled leidnud oma töökoha, siis märgatakse sinu intellektuaalseid oskuseid ja kaalutakse sulle uue ametiposti pakkumist. 


Raha

Sodiaagi pankurid hoolitsevad sinu rahaasjade eest, hoolitsedes, et sul rahast puudu ei tuleks ja et sa oma säästusid ei puutuks. 


Olulised kuupäevad

1 - 7. märts

4. märtsil ära usalda kõiki inimesi

 

8 - 14. märts

9. märtsil paistad sa töö juures silma oma oskustega ja vastutustunnet üles näidates

 

15 - 21. märts

18. märtsil mõtled sa ühe tundmatu peale, keda sa iga päev kohtad

 

22 - 31. märts

28. märtsil on sul rahaasjade peale hea nina

Kommentaare ei ole