{ads}

HIDE

Viimased

latest

Amburi märtsikuu horoskoop

  Sinu märts Marss on sinu vastu ja see võib kaasa tuua mõningaid lahkhelisid nii sinu eraelus, kui ka tööalaste...


 

Sinu märts

Marss on sinu vastu ja see võib kaasa tuua mõningaid lahkhelisid nii sinu eraelus, kui ka tööalastes asjades. Mõningaid rivaalitsemisi võib tekkida ja see võib kaasa tuua pingeid suhetes. Tänu Jupiteri ja Merkuuri kooslusele aga suudad sa olukorrast puhtalt välja tulla. Mis puutub südameasjadesse, siis 22. märtsil jõuab Veenus sinu armastuse sektorisse. Ja see tõotab õnne ja edu armastuses.


Armastus

Kuni 21. märtsini naudid sa õnne ja üksmeelt koduseinte vahel ning ootad peale rasket tööpäeva koju jõudmist. Sa hindad kõrgelt ja pead kalliks oma kodu, kus sa praegu end nii hästi tunned ja kust ei puudu armastus, teineteise mõistmine ja kirg. Delikaatseks perioodiks võib osutuda aga 13. märts. Võib-olla on tegemist mõne pettumusega või teadvustamisega, võib-olla sulle valetatakse... Kõik on võimalik.

 

 

 

 


Töö

Marss võib tuua su teele konkurente ja rivaale, see muudab suhtlemise pingeliseks. Tegemist võib-olla kadedusega tänu sinu edusammudele. Kuidas ka ei ole, sul ei ole vaja midagi karta, sest Merkuur ja Jupiter annavad sulle kõik vahendid, mille abil puhtalt välja tulla. Sa vaatled ja tegutsed kiiresti vastavalt olukorrale. 


Raha

Su rahaasjad peaksid võtma rahuldava suuna. Võimalus rohkem raha teenida võib kerkida silmapiirile. Vaata aga enne rahaliste tehingute sooritamist, et sul oleks piisavalt võimalusi selleks. 


Olulised kuupäevad

1 - 7. märts

5. märtsil leiad sa lõpuks aega iseenda jaoks


8 - 14. märts

14. märtsil ära usu kõike, mida sulle räägitakse


15 - 21. märts

20. märtsil võib üks erimeelsus tekitada suurema probleemi


22 - 31. märts

30. märtsil üllatab sind üks sõber

Kommentaare ei ole