{ads}

HIDE

Viimased

latest

Skorpioni märtsikuu horoskoop

   Sinu märts Väga ilus kuu on sind ees ootamas. Sul ei tule puudust heast õnnest, armastusest ega edust. Ainult...


 

 Sinu märts

Väga ilus kuu on sind ees ootamas. Sul ei tule puudust heast õnnest, armastusest ega edust. Ainult Saturn võib segadusi tekitada läbi mõne lähedase inimese. Lisaks sellele pead sa olema järeleandlikum ja tegema mööndusi, kui sa tahad, et su suhtes kõik laabuks. Kõik läheb hästi.


Armastus

Väga hea kuu, mis soosib kõiki armastusega seotud asju. Sind on ootamas ilusad hetked,  täis romantikat, kirge, teineteise mõistmist jne. Su kaaslane teab, et võib sinu peale alati kindel olla. Sa oled tema päästja, tema toetaja, tema kodu, tema süda. Kui sa oled vallaline, siis oled sa tuhat korda atraktiivsem. Ja see ei jää märkamatuks.

 

 

 


Töö

Kõik töö, mis on seotud loominguga, on au sees. Sa oled sel kuul eriti loominguline ja inspireerid ka teisi. Sa oskad muuta probleemide headeks võimalusteks. Kuu teisel poolel toetab sind Merkuur ja annab sulle vajalikud vahendid, mille abil oma projekte ellu viia. 


Raha

Võimalus oma rahaasju parandada on ikka olemas. Tähtede seis soosib ka kõiki kinnisvaraga või rahaga seotud tehinguid. Paberimajanduses ei tohiks probleeme ette tulla. Sinu intellektuaalne ja füüsiline energia on täies vormis. Sa leiad tööotsa, mis tõotab head sissetulekut.


Olulised kuupäevad

1 - 7. märts

4. märtsil kirjuta oma unenäod üles, sest nad toovad sulle vastuse sinu küsimustele


8 - 14. märts

13. märts toob sulle suurt õnne


15 - 21. märts

18. märtsil tõestad sa oma andekust hoopis tundmatul alal


22 - 31. märts

31. märtsil tahad sa keskenduda rohkem iseendale

Kommentaare ei ole