{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaalude märtsikuu horoskoop

    Sinu märts Sellel kuul on kõik võimalik. Marss Kaksikute märgis on sinu parim liitlane. Ta aitab sul paremini...

 

 

Sinu märts

Sellel kuul on kõik võimalik. Marss Kaksikute märgis on sinu parim liitlane. Ta aitab sul paremini kohaneda, annab sulle häid ideid ja uusi projekte. Jupiter ja Merkuur on Veevalajas ja toovad sulle häid võimalusi, soosivad edu ja kuulsust. Lisaks sellele läheb ka armastuseasjades kõik üle ootuste hästi, õhkkond on suurepärane. Töö juures võib romantiline kohtumine aset leida noorkuu ajal 13. märtsil.


Armastus

Igapäevane elu ja töö ei jäta just palju aega armastusele. Aga õhkkond on hea, solidaarsus ja üksmeel valitsevad ning samuti ei tule puudu vastastikkusest usaldusest. Kui sa oled vallaline, siis 13. märsti paiku võib algust saada ilus lugu ühe töökaaslase või tuttavaga. Kui sa oled suhtes, siis 22. märtsist alates leiate te taas üle kire, mis vahepeal kaduma on läinud. 

 

 

 

 

 


Töö

Tänu Marsile Kaksikutel, oled sa nagu kaameleon ja kohaned kõikide situatsioonidega ruttu. Sa oled paindliku iseloomuga ja see toob sulle palju kasu kaasa. Uusi tööalaseid tutvusi on ees ootamas. Edu on sind ootamas.


Raha

Sul tuleb ette mitu head võimalust, mille abil oma rahaasju parandada. See on hea uudis, sest raha läheb alati vaja. Katsu siiski vältida impulsiivseid hetkeoste ja organiseeri oma rahaasju paremini. Nii leiad sa ka parema une.


Olulisemad kuupäevad

1 - 7. märts

4. märtsil vaata enne hindu, kui midagi ostad


8 - 14. märts

13. märtsil tõmbab üks inimene su tähelepanu endale


15 - 21. märts

19. märtsil on sul tuhat head ideed korraga

 

22 - 31. märts

30. märtsil pimestad sa kõiki

Kommentaare ei ole