{ads}

HIDE

Viimased

latest

Neitsi märtsikuu horoskoop

     Sinu märts Mõningaid pingeid võib tekkida sellel kuul tänu Marsi seisule. Tööasjades võib tekkida lahkhelisi...

 

 

 Sinu märts

Mõningaid pingeid võib tekkida sellel kuul tänu Marsi seisule. Tööasjades võib tekkida lahkhelisid nii kolleegide, kui ülemustega. Lisaks sellele võib sa tunda, et sul on liiga palju kohustusi ja see muudab närvilisemaks. Südameasjades soosivad planeedid sind, tagades sulle kõike, mida sa igatsed. Aga ole ettevaatlik Neptuuniga, kes võib su teele tuua ka mõningaid pettumusi.


Armastus

Kõik sõltub sellest, kui tugev suhe teil on. Kui kõik läheb hästi, siis see ainult liidab teid rohkem ja muudab tugevamaks, teie vahel on mõistmine ja soov koos olla. Kui teil on aga juba probleeme, siis võib teie suhe veelgi hullemaks minna või lõppeda üldse lahutusega. Sa võid tunda, et sind on petetud ja reedetud. Kui sa aga oled vallaline, siis ootab sind ees midagi ilusat.

 

 

 

 


Töö

Õhkkond on pigem pingeline ja konfliktne. Su töökaaslased ja ülemused ei muuda su elu just lihtsaks. Lisaks sellele oled sa kurnatud tööga ja seetõttu närvilisem. Võta vabamalt kõike, vastasel korral muudad sa olukorra ainult hullemaks ja see ei tee sulle head. Keskendu üksnes oma tööle. Ole tugev.


Raha

Sa oskad oma raha eest hoolitseda ja ka see kuu ei tohiks sulle tuua suuremaid probleeme. Sa rahuldud sellega, mis sul on, kui sul pole raha, mida kulutada. Aga alates 21. märtsist võid sa saada suurema sissetuleku, võib-olla oodatud palgatõusu või preemia. Kõik on võimalik. Hoia aga silm pangaarve peal, et vältida halbu üllatusi.


Olulised kuupäevad

1 - 7. märts

4. märtsil leiad sa lahenduse ühele probleemile, mis juba ammu on sind rahutuks teinud


8 - 14. märts

9. märtsil saad sa ühe vana tuttavaga taas kokku


15 - 21. märts

18. märtsil tehakse sulle üks hea pakkumine


22 - 31. märts

28. märtsil keskendud sa iseenda heaolule

Kommentaare ei ole