{ads}

HIDE

Viimased

latest

Lõvi märtsikuu horoskoop

    Sinu märts Tänu Marsi saabumisele Kaksikute märki 5. märtsil, suudad sa kõigega paremini kohaneda ja oled muu...

 

 

Sinu märts

Tänu Marsi saabumisele Kaksikute märki 5. märtsil, suudad sa kõigega paremini kohaneda ja oled muutusteks valmis. Kahel esimesel nädalal võid sa saada ühe hea pakkumise. Mis puutub südameasjadesse, siis 22. märtsist alates on õhus armastust ja romantikat. Ja mida veel vaja selleks, et õnnelik olla? 


Armastus

Sõprussuhted on tähtsal kohal aga armastus ka. Sind on ees ootamas väga hea kuu, täis ilusaid kohtumisi, teineteise leidmisi, mõttevahetusi ja südamepuistamisi. Veenus jõuab 22. märtsil Jäära märki ja toob kaasa kogu kire ja armastuse, mille järele sa igatsust tunned. Sind on ootamas väga ilusad hetked. Kui sa oled vallaline, siis soosivad tähed seda, et sa juba peatselt kohtud kellegi tähtsaga. 

 

 

 

 


Töö

Märts on hea kuu, mis tõotab kaasa tuua palju häid võimalusi. Sa võid karjääri teha või leida paremaid võimalusi oma töö tegemiseks või ettevõtte arendamiseks. Koostöö teistega sujub üle ootuste hästi. Su märkmik on täis kirjutatud. Sa kohaned ruttu kõigega ja seega on otsuste vastuvõtmine lihtsam. Sinu hea nimi ja kuulsus kasvavad. Sa tunned, et uued võimalused ja paremad võimalused on tekkimas.


Raha

Rahaasjad paranevad tunduvalt sellel kuul, sest mitmeid häid tehinguid tekib silmapiirile, probleemid lahenevad ja kõik on võimalik. Sissetulek kasvab. Neptuun on sinu rahamajas praegu ja loob seal korra. 


Olulised kuupäevad

1 - 7. märts

5. märtsil kasvab sinu populaarsus


8 - 14. märts

14. märtsil tuleb sulle üks väga hea idee

 

15 - 21. märts

20. märts on soodne uuteks kohtumisteks

 

22 - 31. märts

30. märtsil on ees ootamas üks väga hea uudis seoses ühe lähedasega, mis sulle palju rõõmu valmistab

Kommentaare ei ole