{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vähi märtsikuu horoskoop

  Sinu märts  Marss on sinu märgi varjus ja see võib sulle kaasa tuua motivatsiooni- või isegi energiapuuduse. L...


 

Sinu märts

 Marss on sinu märgi varjus ja see võib sulle kaasa tuua motivatsiooni- või isegi energiapuuduse. Lisaks sellele on Saturn ja Uraan konfliktis ning see tõotab kaasa tuua keerulist perioodi rahaasjades seoses ühe plaaniga. Aga planeetide seis on ka sinu jaoks hea, tõstes sinu loomingulisust. Ühesõnaga sa leiad väljapääsu, kui oled artist või töötad kunstivaldkonnas. Mis puutub südameasjadesse, siis kuni 20. märtsini kingib Veenus sulle ainult parimat.


Armastus

Naudi seda head ja üksmeelset õhkkonda, mida Veenus, Päike ja Neptuun sulle kuni 20. märtsini kingivad. Kodune õhkkond on väga hea, üksmeelne, ideaalne - ühesõnaga, kõik, mida sa oled alati igatsenud. Valitseb harmoonia ja sa tunned, et hõljud pilvedel. Peale seda perioodi võid sa aga muutuda kannatamatuks ja näidata hoopis teistsugust iseloomu ja palet.

 

 

 

 


Töö

Sul on tõsine motivatsioonipuudus. Lisaks sellele kimbutab sind kevadväsimus. Üks plaan ei lähe läbi tänu rahalistele takistustele. Ole kannatlik. Aga samas oled sa loominguliselt kõige paremas vormis. Ja see aitab sul leida kiireid lahendusi oma probleemidele. 

 

Raha

Sul võib ette tulla raskusi ühe projekti rahastamisega, võib-olla pead sa ootama mõnda aega, enne kui asud taas selle kallale. Muidu aga ei tohiks sul probleeme sellel kuul tekkida. Veenus ja Merkuur tagavad sulle kindla ja regulaarse sissetuleku, millest saab vähemalt ära elada. 

 

Olulised kuupäevad

1 - 7. märts 

3. märtsil ootab sind ees suur üllatus

 

8 - 14. märtsil

12. märtsil oled sa eriti inspireeritud

 

15 - 21. märtsil

20. märtsil hoiad sa kõigist eemale

 

22 - 31. märts

23. märtsil oled sa eriti emotsionaalne


Kommentaare ei ole