{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaksikute märtsikuu horoskoop

     Sinu märts Sa pakatad kevadisest energiast, lisaks sellele jõuab Marss sinu tähemärki 5. märtsil. Ja tänu se...

 

 

 Sinu märts

Sa pakatad kevadisest energiast, lisaks sellele jõuab Marss sinu tähemärki 5. märtsil. Ja tänu sellele oled sa valmis kõikidest väljakutseteks - sa oled otsustanud kõik oma eesmärgid täide viia. Marsi ja Saturni üksmeel aitab sul näha peamist ja mitte raiskama oma aega tühiste asjade peale. Üks asi korraga! Mis puutub südameasjadesse, siis alates 22. märtsist on Veenus Jääras ja ei unusta ka sind soosida, pannes sind unustama kogu südamevalu, mida sa oled viimasel ajal tundnud. Elu läheb ilusamaks! 


Armastus

Kuni 21. märtsini võib sul olla tunne, et kõik on lahtine ja selgusetu. Su hinges on palju kahtlusi, su tunded pole enam need, mis nad olid. Eriti tugevaks muutub see tunne 13. märtsi paiku, kui taevas särab noorkuu. Sa ei leia oma kohta enam unistuste ja reaalsuse vahel. Siis aga, kui Veenus Jäära märki jõuab, muutub kõik paremaks. Kõik võtab teise kuju, asjad muutuvad selgemaks, kindlamaks ja loogilisemaks. Sa ei kõhkle enam vaid tegutsed.

 

 

 

 


Töö

Marss jõuab sinu märki 5. märtsil ja annab sulle kogu energia, mida sa vajad selleks, et oma kohustusi hästi täita. Saturn aitab sul paremini keskenduda. Sa tead, mida sa tahad ja samuti, kuidas seda saavutada. Sa tegeled kõige olulisemaga, võidad aega ja tunned end hästi. Merkuur aitab sul ühe tähtsa tööasja ära lahendada ilma mingi probleemita. 


Raha

Tänu Saturnile suudad sa paremini keskenduda, Merkuur tagab sulle teatud enesekindluse. Sa ei lase oma pead segi ajada. Jupiter annab sulle head õnne. Võib-olla on sind tänu sellele kõigele ees ootamas palgatõus, ootamatu rahaline sissetulek või midagi muud. Kuidas ka ei ole, tegemist on hea ja oodatud üllatusega. Haara headest võimalustest kinni. 


Olulised kuupäevad

1 - 7. märts

6. märtsil tunned sa nagu oleksid uuesti sündinud


8 - 14. märts

13. märtsil võid sa pettuda mõnes lähedases


15 - 21. märts

21. märtsil võid sa saada väga hea uudise, mis puudutab su projekte ja plaane


22 - 31. märts

29. märtsil on õhus armastust

Kommentaare ei ole