{ads}

HIDE

Viimased

latest

Sõnni märtsikuu horoskoop

     Sinu märtsikuu Sa ei tea enam ise ka mida sa õieti tahad, ühelt poolt pead sa ikka tähtsaks oma harjumustepä...

 

 

 Sinu märtsikuu

Sa ei tea enam ise ka mida sa õieti tahad, ühelt poolt pead sa ikka tähtsaks oma harjumustepärast elu, mis tagab sulle teatud turvatunde, teiselt poolt tunned sa soovi muutuste järele. Märtsi teisel poolel aitab Merkuur sul vajalikke samme ette võtta ja kõik muutub selgemaks. Sa sead uued eesmärgid oma tulevaste plaanide jaoks. Mis puutub südameasjadesse, siis tunned sa suuremat lähedust sellega, kellel on koht sinu südames. Veenus ja Neptuun kingivad sulle romantikat, õrnust ja maagilisi õhtuid. 


Armastus

Veenuse, Päikese ja Neptuuni kolmik hoolitseb sinu armuasjade eest. Õhkkond on hea, pingeid peaaegu pole. Kõik on soodus armastuse tekkeks või ülevalhoidmiseks. Noorkuu toob sulle ka häid uudiseid, üllatusi ja võimalusi, millest kinni haarata. Käi palju väljas - midagi ilusat on sind ootamas. Kui sa aga oled juba suhtes, siis tekib teie vahel parem teineteise mõistmine ning tuleviku suhtes kerkivad silmapiirile uued põnevad plaanid.

 

 

 

 


Töö

Merkuur (kuni 15. märtsini), Jupiter ja Saturn ei jäta sind hetkekski rahule. Sa pead töö suhtes olema valmis muutusteks ja kaaluma teisi võimalusi. Samas tõotavad muutused kaasa tuua paremat sissetulekut ja see on üsna motiveeriv. 


Raha

Marss tuleb sulle appi. Sa leiad lahendusi oma rahaasjadele tänu oskusele kaubelda. Saturn hoiab sul silma peal. Sa oskad oma rahaga ringi käia ja see ei muutu ka praegu. Muretsemiseks pole põhjust, kõik su asjad laabuvad hästi.


Olulised kuupäevad


1 - 7. märts

4. märtsil katsu mitte nii palju ärrituda


8 - 14. märts

13 märtsil on armastust õhus


15 - 21. märts 

18. märtsil võtavad projektid konkreetsema suuna


22 - 31. märts 

26. märtsil väike pettumus

Kommentaare ei ole