{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kalade märtsikuu horoskoop

  Sinu märtsikuu Meeldiv kuu on sind ees ootamas, eriti juba selle tõttu, et see on sinu kuu! Lisaks sellele hoo...


 

Sinu märtsikuu

Meeldiv kuu on sind ees ootamas, eriti juba selle tõttu, et see on sinu kuu! Lisaks sellele hoolitsevad sinu eest Veenus, Neptuun, Päike, Noorkuu (13. märtsil) ja Merkuur alates 16. märtsist. Armastus on kõige tähtsamal kohal. Sa võid valmis olla üheks väga heaks uudiseks. Mis puutub tööasjadesse, siis läheb kõik hästi. 


Armastus

Esimesel nädalal on õhus rohkem armastust, kui tavaliselt. Tähed hellitavad sind. Sa võid tunda end nagu hõljuksid sa pilvede peal. Sul ei tule puudust kallistustest, õrnusest, hoolitsusest, õnnest, headest uudistest - kõigest, mis aitavad kaasa sul õnnelik olla. Peale 22. märtsi aga haihtub romantika ja tekib tuline kirg - tunded liidavad teid. Kui sa oled vallaline, siis võib midagi ilusat sel kuul juhtuda.

 

 

 

 


Töö

Planeedid, mis on sinu märgis, mõjuvad sulle inspireerivalt. Mõningad pinged võivad tekkida, keskendu peamisele ja ära ole liiga hajevil. Kõik läheb hästi.


Raha

Rahaasjade organiseerimises ei ole sa just kõige tugevam. Ja ometi pead sa sellega tegelema, kui sa ei taha, et tekiks mingi viga või eksimus, mis sulle pahandusi võib kaasa tuua. Töö juurest võid sa oodata suuremat sissetulekut. 


Olulisemad kuupäevad


1 - 7. märts

4. märts on sul väga hea intuitsioon


8 - 14. märts

13. märtsil oled sa väga enesekindel ja tunned suurt sisemist jõudu


15 - 21. märts

19. märtsil ära usalda ühte inimest, kes on liiga viisakas selleks, et aus olla


22 - 31. märts

31. märtsil ole eriti ettevaatlik, sest su hajameelsus võib kaasa tuua eksimusi, mida hiljem on raske lahendada

Kommentaare ei ole