{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vähi nädalahoroskoop

  Pilt : freepik    Armastus Paaridel...

 

Pilt : freepik

 

 Armastus

Paaridele : Nädal ilma suuremate muutusteta.  Ainult Veenus on harmooniline. Ja see tugi toobki rahu sinu koduseinte vahele. Kokkuvõttes ei muretse sa sellel nädalal oma suhte pärast.

Vallalistele : Saturni asend soodustab platoonilist armastust. Tänu sellele keskendud sa vähem kehalistele naudingutele ja huvitud rohkem hingelisest suhtlemisest. Ära seisa sellele mõjutusele vastu, kui sa tahad, et su praegused armastused kestma jääksid.


Töö

Jupiter muudab sind palju otsustusvõimelisemaks ja tegusamaks töö juures. Ta paneb sind nägema rohkem tulevikku ja võtma vastu selliseid otsuseid, mis aitavad kaasa su projektide ellu viimisele.

 

 

 

 

 

Tervis

Praegu on kõige õigem hetk oma tervise eest hoolitsemiseks. Marss toetab sind ja annab sulle vajalikku jõudu, et vabaneda halbadest harjumustest, mis rikuvad su tervist nagu suitsetamine või liiga hilja magama heitmine... Piisab ühest sammust. Mida sa oled võimeline tegema just praegu, kui sa ise seda tahad.


Raha

Rahasektoris on head tuuled puhumas. Sa võid kindel olla Jupiteri toetusele ja ära unusta, et Jupiter toob õnne kõigile, keda ta armastab. Praegu on õige hetk palgatõusust rääkimiseks.





Kommentaare ei ole