{ads}

HIDE

Viimased

latest

Lõvi nädalahoroskoop

  Pilt : freepik   Armastus Paaridele...

 

Pilt : freepik

 

Armastus

Paaridele : Saturni poolt tagant tõugatuna, tahad sa muuta tugevamaks oma suhet elukaaslasega. isegi, kui sul võib tekkida mulje nagu oleksid pingutused ühepoolsed, siis võib-olla muudad sa hoiakut. 

Vallalised : Armastuse sektoril on sulle varuks meeldivaid üllatusi. Soovide planeet Marss toob su ellu kirge ja romantikat. Päike omalt poolt muudab sind atraktiivsemaks. Sa oled romantilises tujus ja võid just sel nädala kohtuda selle õige inimesega.

 

Töö

Töösektor on eelisolukorras. Kõiki su pingutusi hinnatakse vääriliselt. Võib-olla saad sa uusi kohustusi juurde, võib-olla saad sa paremat tasu oma töö eest. Töö juures olev õhkkond on hea. Need, kes otsivad tööd, võivad sel nädalal leida koha, mis sobib kõikide ootustega.

 

 

 

 

 

Tervis

Sellel nädalal on su tervis kaitstud. Marss annab sulle energiat. Päike hoolitseb, et sa ära ei väsiks. Ära ainult üle tööta.

 

Raha

Mitte ükski planeet ei mõjuta su rahalist seisu ja tänu sellele oled sa halbade uudiste eest varjul aga samuti ei ole ka häid uudiseid ette näha. Mõned teist võivad kasutada seda rahulikku perioodi selleks, et leida uusi vahendeid raha paremaks paigutuseks või teenimiseks.

Kommentaare ei ole