{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaksikute nädalahoroskoop

Pilt : freepik      Armastus Paaridel...

Pilt : freepik

 

 

 Armastus

Paaridele : Veenus soosib sind ja muudab sind palju atraktiivsemaks ja vastupandamatuks, kui kunagi varem. Kiusatusi on palju aga ometi, kuna su süda on juba kinni, pingutad sa, et mitte nendele kiusatustele järele anda. 

Vallalistele : Sa tahad abielluda. Aga sa pole kindel, milliseid pulmi sa sooviksid, sest sa pole ju päris kindel, kas armastus ja abielu sobivad kokku. Raske otsus ja mitte keegi ei saa sind siin aidata.

 

Töö

Praegu on käes otsustav periood suurte ja tähtsate muutuste tegemiseks, mis võivad su tulevikku suurel määral muuta. Võib-olla hakkab sind huvitama mõni uus valdkond? Tänu tähtede heale seisule, tead sa kohe õigel hetkel, mida teha ja milliseid otsuseid vastu võtta. 

 

 

 

 

 

Tervis

Saturn hoiab sind tervena. Kõik need, keda terviseprobleemid viimasel ajal kimbutasid, leiavad tagasi oma elujõu. Kui sul on mõni pikem tervisehäda, siis võib uus ravi või eluviisi muutmine parandada sinu tervist.

 

Raha

Suuri muutuseid ei ole rahalise külje pealt ette näha aga ära käi sellel nädalal liiga suuri summasid välja. Jupiter võib sind panna raha kulutama. Ja kuna sa ei armasta raha lugeda, siis võid sooritada ostusid, mida sa hiljem kahetsed. Ja ära sa oota, et ükski planeet sulle siin appi tuleb. 

Kommentaare ei ole