{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vaata, millise otsuse sa pead sellel 2021. aastal vastu võtma vastavalt oma tähemärgile

Foto : unsplash / Tim Mossholder      Aitab küll sellistest...

Foto : unsplash / Tim Mossholder

 

 

 Aitab küll sellistest uue aasta otsustest, mille tõttu sa hiljem ennast süüdi tunned. Sellel aastal lähene asjale teistmoodi: võta vastu üks otsus, mis on seoses sinu isikliku arenguga tuginedes sinu astroloogilisele tähemärgile.

Igal aastal on sama lugu : sa annad endale ilusaid lubadusi ja siis unustad juba varsti kõik ära. Kuna eelmine aasta oli üsna kaootiline, siis sellel aastal ära lisa oma ellu pinget otsustega, mida sa nagunii täita ei jõua. 


Veevalaja (21. jaanuar - 18. veebruar)

Aitab küll sellest iseendale mõtlemisest. Sellel aastal näita välja rohkem spontaansust, ole avatum, kohtu uute inimestega, suhtle rohkem. Ja mis kõige tähtsam, ära karda oma tundeid välja näidata nendele, kellest sa hoolid.


Kalad ( 19. veebruar - 20. märts)

Sa oled tuntud, kui suur unistaja. Aga üks asi on sulle eelmise aastaga seoses selgeks saanud ja see on see, et su elu võib iga hetk täielikult muutuda ja et kõiki oma unistusi sa ei saa ellu viia, vähemalt mitte nii nagu sina sooviksid. Kasuta sellel aastal oma oskuseid ja andekust targalt ära, see võib sulle palju kasu sisse tuua.


Jäär ( 21. märts - 20. aprill)

Sa oled äkiline ja otsekohene. Sageli tegutsed sa enne ja mõtled alles hiljem. See on väga ohtlik mäng. Sa oled ka tuntud oma otsekohesuse poolest. Su sõnad teevad tihti haiget ja mõnikord kahetsed sa hiljem seda, mida oled öelnud. Sellel aastal õpi kontrollima oma emotsioone, et mitte liiale minna. Tegele jooga või mediteerimisega, see võib sind aidata.

 

 

 

 


Sõnn ( 21. aprill - 21. mai)

Sa võid olla nii kangekaelne, kui sa oled endale midagi pähe võtnud. Piisab, kui keegi sinu vastu natukenegi eksib ja sa oled juba vihane (ja hiljem ise kahetsed). Sellel aastal õpi olema heatahtlikum ja leebem teiste ja samuti iseenda vastu, sest kõik on omavahel seotud. Ära unusta, et mitte keegi pole täiuslik ja vihastamine ei too midagi head.


Kaksikud (22. mai - 21. juuni)

Sina vajad vaheldust oma ellu, sa tahad luua uusi tutvusi, käia väljas ja reisida. Praegu pole see võimalik kahjuks. Aga sa võid oma rutiinist lahti saada tänu meditatsioonile, raamatutele, teleka vaatamisele, looduses käimisele... Õpi midagi uut näiteks ja kasuta oma aega targalt ära.


Vähk ( 22. juuni - 22. juuli)

Sa oled tundlik ja mõnikord isegi liiga palju. Hea võimalus selleks aastaks oleks õppida nägema elu läbi optimistlikuma pilgu ning unustama väikesed igapäevased mured. Sina võid ise oma saatust juhtida ja võtta oma elu ohjad enese kätesse, kui sa õpid olema positiivsem ja lootusrikkam. 


Lõvi ( 23. juuli - 22. august)

Pealtnäha oled sa tugev inimene ja saad suurepäraselt hakkama nii eraelus, kui töö juures. Ainult, et sa surud tihti oma tahtmis läbi ehkki sa teed seda alateadvuslikult ja märkamatult. Sa peaksid õppima rohkem mõtlema teiste peale ja kuulama ära ka nende arvamust (mis teinekord on väga väärtuslik). Muuda oma vaatenurka ja kogu su elu muutub.

 

 

 

 

 


Neitsi ( 23. august - 22. september)

Oma loomult oled sa perfektsionist, sa oled kogu elu olnud liiga nõudlik iseenda vastu. Epideemia pole sind leebemaks muutnud, vastupidi. Tervelt aasta otsa oled sa endalt küsinud, kas sa ikka oled piisavalt pädev töö juures, kas sa ikka oled piisavalt hea oma pereliikmete vastu, kas sa ikka oled nii heas vormis nagu sa tahaksid.... Aitab küll! Sa oled selline nagu sa oled ja see on hea. Katsu olla natuke enesekindlam ja heatahtlikum iseenda vastu iga päev.


Kaalud ( 23. september - 22. oktoober)

Sul on selged ja head ideed ent ometi eelistad sa neid endale hoida, selle asemel, et neist rääkida. Sa ei taha oma mõtteid peale suruda. Ainult, et sa ei saa kogu aeg vältida lahkhelisid. Sa pead sellel aastal mõistma, et kõikidel ei ole võimalik meeldida. Ja jaga ikka teistega oma ideid, sa võid seda teha rahulikult aga kindlalt.


Skorpion ( 23. oktoober - 22. november)

Sulle heidetakse tihti ette su teravust. Tegelikult oled sa ise oma iseloomu kõige esimene ohver. Sellel aastal väldi enesehävitavat käitumist: sa ei pea kõike ilmtingimata kontrollima, ole tolerantsem teiste suhtes, ära lase negatiivsel energial end kaasa tõmmata. Ümbritse end heatahtlike inimestega, kes näevad elus häid külgi ja õpi olema sellised nagu nemad.

 

 

 

 

 


Ambur ( 23. november - 21. detsember)

Sa oled tugeva iseloomuga ja sulle ei meeldi, kui keegi ütleb sulle, mida sa pead tegema. Sulle ei meeldi maski kanda, sulle ei meeldi, kui sa ei saa reisima minna, sulle ei meeldi see, et sa ei saa teistega suhelda nii nagu varem. Sa oled kannatust kaotamas! Sellel aastal pead sa leppima, et sa ei saa kõike muuta - sa vajad seda selleks, et leida tagasi hingerahu.


Kaljukits ( 22. detsember - 20. jaanuar)

Sa ei oska näha asju parema külje pealt. Kui midagi halvasti läheb, siis mõtled sa, et kõik on sinu vastu ja tee õnneni on veel pikk. Aga hea uudis on see, et optimismi on võimalik õppida. Ja raamatuid selle kohta on väga palju. 


Kommentaare ei ole