{ads}

HIDE

Viimased

latest

Skorpioni nädalahoroskoop

Pilt : freepik      Armastus Paaridele : Sa ei t...

Pilt : freepik

 

 

 Armastus

Paaridele : Sa ei talu rutiini ja ootad, et su kallim sind üllataks, muudaks su elu ilusamaks, teeks midagi põnevat - ehk siis kasutaks oma kujutlusvõimet. 

Vallalistele - Veenus isiklikult kaitseb sinu armastuse asju kogu oma väega. Ta võib sind üllatada ühe täiesti ootamatu kohtumise näol. Seega, kui su süda hakkab kiiremini tuksuma, siis tea, et õnn pole enam kaugel!

 

Töö

Jupiter kaitseb sinu tööasju. Sa oled ambitsioonikas, otsustanud läbi lüüa ja edu saavutada ning lähed edasi teadmisega, et head võimalused ei ole enam kaugel. Kuula ettepanekuid, mida sulle tehakse.

 

 

 

 

 

Tervis

Mis puutub tervise seisukohta, siis Saturni asetsus on hea selle jaoks, et võtta vastu häid otsuseid oma tervise suhtes. Pane paika uued reeglid, muuda oma eluviisi. Söö tervislikult ja mitmekülgselt, maga piisavalt ja ole aktiivne.

 

Raha

Sinu rahaasjad praegusel perioodil? See sõltub kõik sinust endast, sest tähed jäävad selles suhtes täiesti erapooletuks. Vaata reaalsusega tõtt ja ära kuluta liiga palju, kui sa ei taha hiljem kahetseda. 




© 2021 Sisu kopeerimine keelatud!

Kommentaare ei ole