{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaalude nädalahoroskoop

  Pilt : freepik    Armastus Paaridel...

 

Pilt : freepik

 

 Armastus

Paaridele : Sa oled lihtsalt vastupandamatu sellel nädalal, mitte keegi ei suuda sinu võludele vastu panna. Aga just nimelt, sinu elukaaslane muud ei soovigi, kui sind tervenisti endale, seega see nädal möödub kire ja naudingute tähe all.

Vallalistele : Armastuse asjad on sellel nädalal kaitstud. Päike muudab sind võluvamaks, Marss tõstab su libiidot ja soovi flirtida.  Tänu kõigele sellele võib sel nädalal aset leida üks kohtumine, mis paneb su südame kiiremini tuksuma. Paljud teist tunnevad tõelist armastuse eufooriat õhus.


Töö

Sinu tööasjad lähevad nii nagu ikka. Sa teed tööd aga ilma suurema motivatsioonita. Mitmed heasoovlikud planeedid toetavad sind, sa võid oma projekte edasi viia, sõlmida häid lepinguid, vaadata üle oma positsiooni ja vaadata, mida tulevikul sulle varuks on.

 

 

 

 


Tervis

Planeetide seis mõjutab praegu sinu tervise sektorit, parandades sinu füüsilist ja vaimset vastupidavust. Aga planeedid võivad sind muuta ka tavalisest närvilisemaks. Kui sul on unetusega probleeme või kui stress sind liiga palju kimbutab igapäevases elus, tegele joogaga või tee lõdvestavaid harjutusi. Või siis mine loodusesse.

 

Raha

Tähed kaitsevad su rahalist seisu. Sa võid teha kasulikke tehinguid, mis sulle suurt kasu tuua tõotavad. 


Kommentaare ei ole