{ads}

HIDE

Viimased

latest

Mida tähed sulle lubavad 29. märtsi ja 4. aprilli vahel vastavalt su sodiaagimärgile

Foto : unsplash / Annie Spratt      Jäär Palju õnne, k...

Foto : unsplash / Annie Spratt

 

 

 Jäär

Palju õnne, kallid Jäärad! Olge ka edaspidi sama tublid ja ettevõtlikud nagu alati. Lisaks kõigele tõotab teie sünnikuu tuua teile tõesti palju õnne ja eriti rahalise külje pealt : pangakonto suureneb ilma, et te peaksite ise midagi selleks tegema. Energiat on teil rohkem, kui vaja; samuti olete te heas füüsilises vormis ning täidate hästi oma kohustusi nii kodus, kui töö juures. Teist ei saa üle ega ümber. 

 

Sõnn

Juba mitmendat nädalat mõtled sa, kuidas oma igapäevast elu muuta: muuda töökohta, kolida kuskile mujale jne. Vahetada elukaaslast?  See nädal on ideaalne selleks, alustada oma plaanide ellu viimisega ja lõpetada muretsemine. Kuula oma südant!

 

Kaksikud

Sinu ego võtab sellel nädalal võimust ja see annab sulle energiat juurde igapäevasesse ellu. Ole ainult ettevaatlik, sest sa võid sattuda mõnda halba olukorda (samas peaksid sa juba olema harjunud sellega). Ära torma esimese ettejuhtuva projektiga tegelema. Mõtle enne, kui tegutsed.

 

Vähk

Olgu, sa oled veemärgi all sündinud ja kui sa nutad ilma põhjuseta, siis ei üllata sa kedagi. Aga sellel nädalal võib juhtuda, et sa upud omaenda pisaratesse. Sul võib tekkida tunne, et mitte keegi ei mõista sind. Ja sul on tuline õigus. Ole tugev, sest peale seda nädalat on elu jälle ilus. Ja sul on õigus olla kurb.

 

 

 

 

 

Lõvi

Nädala keskel võid sa tunda kerget tujulangust (täpsemalt 31. märtsi paiku). Ometi suudad sa selle nädala üle elada ilma liigsete probleemideta tänu oma erakorralisele suhtlemisoksusele. Ja sinu lähedaste hoolitsus teeb sulle tõesti head. See nädal tuleb sama võimas, kui sina ise! 

 

Neitsi

Aprillikuu algus võib sulle natuke pettumust valmistada. Sa oled viimasel ajal palju pingutanud aga see ei ole ennast ära tasunud (vähemalt mitte niipalju, kui sa lootsid). Võib-olla peaksid sa paluma teiste abi, et viia oma alustatud töö lõpule? Kuidas ka ei ole, ära anna alla. Ja abi palumine ei ole häbiasi! 


Kaalud

Sellel nädalal oled sa eriti loominguline. Nii eraelus, kui tööaalases elus. Kuula oma südant ja usalda oma elukaaslast järgnevatel päevadel (ja isegi hiljem), sest siis oled sa võitmatu. Kõik läheb hästi!


Skorpion

Sa ei tea enam ise ka, kas sa peaksid mõtlema tuleviku peale või lõpetama unistamist. Sa tahaksid alla anda ehkki just praegu peaksid sa tegema vastupidist ja tõestama oma väärtust (jah, seda on lihtsam öelda, kui teha). Kõik ärritab sind, sa vihastad tühiste asjade pärast. Sa võid sellel nädalal öelda sõnu, mida sa hiljem kahetsed.

 

 

 

 

 

 Ambur

Sinu isiklik areng jätkub aeglaselt aga kindlalt. Sa tunned lõpuks ometi rahu oma hinges. Sa unistad armastusest, ilusatest hetkedest ja pikkadest jalutuskäikudest rannas. Sul on õigus unistada ja elada oma unistuste maailmas. Praegu on kõige õigem hetk armastuse leidmiseks. Said aru? 

 

 Kaljukits

Võib-olla pead sa langetama mõne olulise otsuse sellel nädalal. Kuidas ka ei ole, sa ei kiirusta otsustamisega. Sellel nädalal teed sa ka suuri kulutusi, seega valva oma pangakontot, sest see võib langeda sama kiiresti, kui börsiaktsiad 2007. aastal. Kuula oma südant.


Veevalaja

Sellel nädalal võtad sa otsuseid vastu sõltuvalt sinu tuttavatest ja suhetest. Sa hiilgad seltskonnas ja kastuad oma võlusid enda isiklikuks kasuks ära. Ja see teeb sulle head. Kui sa oled vallaline, siis on praegu kõige õigem aeg selleks, et leida enda kõrvale õige inimene. Ära raiska liiga palju raha.


Kalad

Ühiskondlik elu on sinu huvi orbiidis sellel nädalal. Mõned erimeelsused võivad päevakorrale tekkida. Samas suudad sa lahendada olulisi probleeme ja aidata ka teisi. Aga ära unusta enne kõike mõtelda iseenda peale ja alles siis tõtata teistele appi.


 

 

 


 

Kommentaare ei ole