{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kalade nädalahoroskoop

  Pilt : freepik    Armastus Paarid...

 

Pilt : freepik

 

 Armastus

Paaridele : Veenuse asetsus peaks panema su südame kiiremini põksuma. Ihade hääl kutsub sind. Aga see pole tingimata su oma kaaslane ega partner, kes sind niimoodi unistama paneb. Kui sa ei taha aga oma elu liiga keeruliseks elada, siis ära edasi unista.

Vallalistele : Sa oled samaaegselt sensuaalne ja romantiline tänu Veenuse asendile. Sa tahaksid armuda. Ja kuna sa oled hetkel vastupandamatu, siis on sul suur võimalus kohtuda kellegi tähtsaga.

Töö

Katsu kasutada ära hetkelist head olukorda selleks, et tugevdada oma jalgealust töö juures. Võta taas käsile mõned projektida, millega sa oled tegelenud, sest praegune periood tänu Kuu seisule on eriti soodus nende ellu viimiseks. Ära liigselt siiski rõõmusta, sest vastasel korral rikud kõik ilusa ära.

 

 

 

 

Tervis

tervise koha pealt pole midagi erakordset öelda. Marss soosib sind ja sul ei tule energiast ega elujõust puudu. Sa oled valmis vastu võtma kõiki väljakutseid. Sa oled heas tujus ja aktiivne. Me kõik tahaksime olla sellised nagu sina.

Raha

Ka selles valdkonnas pole midagi erilist juhtumas, kõik on stabiilne. Kui sa oled liiga palju viimasel ajal kulutanud, siis ole edaspidi ettevaatlikul. Ja ära muretse liiga palju. 



© 2021 Sisu kopeerimine keelatud!

Kommentaare ei ole