{ads}

HIDE

Viimased

latest

Veevalaja nädalahoroskoop

  Pilt : freepik  Armastus Paaridele : S...

 

Pilt : freepik

 Armastus

Paaridele : Sinu ja su kallima vahel on hea teineteise mõistmine, isegi mõningane kirg ja tunnete möll. Vähemalt sina omalt poolt oled motiveeritud, sinu kaaslane võib-olla peab end natuke tagant sundima.

 

Vallalistele : Kui sul pole veel tõsist suhet, siis sellel nädalal leiad sa endale kellegi. See seiklus ei lõppe võib-olla suure armastusega aga ta on kirglik ja tuline ning paneb sind elu roosades värvides nägema.

Töö

Perspektiivid on väga head aga olukorrad ei ole veel sobivad, et sa saaksid oma suuri projekte ellu viia. Parem on oodata ja tegeleda niikaua rutiinsete asjadega. 

 

 

 

 

 

Tervis

Sa oled heas vormis. Sinu kasuks mängivad kaks asjaolu. Ühelt poolt väga hea planeet Jupiter on sind oma kaitse alla võtnud, teiselt poolt Marss annab sulle vajalikku energiat ning parandab su tuju. Ükski viirus, mikroob ega stress ei tohiks sind kimbutada sellel perioodil.

Raha

Rahaasjades ole ettevaatlik. Mitte sellepärast, et midagi halba juhtuks, sest taevas on pigem helde sinu vastu. Aga Marsi asetsus kutsub üles suuremale ettevaatlikkusele. Ära tegele kahtlaste tehingutega. 

Kommentaare ei ole