{ads}

HIDE

Viimased

latest

Sellel nädalal peab üks astroloogiline tähemärk hoidma oma töökaaslastest eemale

  Pilt : Pixabay   Vähemalt 8 - 14. veebruari vahel oleks hea, kui see sodiaagimärk oleks töökaaslastega suheldes eriti ettevaatlik... Loomu...

 

Pilt : Pixabay

 

Vähemalt 8 - 14. veebruari vahel oleks hea, kui see sodiaagimärk oleks töökaaslastega suheldes eriti ettevaatlik...

Loomulikult on suhted töökaaslastega olulised, sest nendega puutud sa lihtsalt nii tihti kokku. Töökaaslasi on mitmesuguseid, on neid, kellega suhted jäävad pinnapealseteks; on need, kellega aja jooksul tekivad väga lähedased ja soojad suhted. Halvad suhted töökaaslastega mõjuvad aga tervisele ja üldisele elukvaliteedile. 

Sellel nädalal, 8 - 14. veebruari vahel, peaks üks sodiaagimärk erilist valvsust näitama üles oma töökaaslaste suhtes, eriti sellisel juhul, kui ta neid hindab.

Tegemist on Vähi tähtkujus sündinud inimestega. 

Vähid on üldiselt väga tundlikud inimesed, kellele üksindus üldse ei sobi. See nädal võib neile tuua aga suure pettumuse ühe töökaaslase poolt, keda ta seni väga hindas. 

Sest võib juhtuda, et seesama töökaaslane hakkab talle töö juures takistusi seadma või räägib temast halba teistele

Kallid Vähid, jätke oma tunded sellel nädalal kõrvale ja keskenduge üksnes oma tööle. Vajadusel katsuge asjad selgeks rääkida, sest inimesed sinu ümber võivad küll sulle naeratada aga selja taga sulle haiget teha. 


Kommentaare ei ole