{ads}

HIDE

Viimased

latest

Milliseid muutuseid toob 11. veebruari noorkuu

Foto : pixabay      Kas sa oled valmis muutusteks oma elus ...

Foto : pixabay

 

 

 Kas sa oled valmis muutusteks oma elus ja uute projektidega alustamiseks? Vähemalt nii mõjutab meid selle aasta veebruari noorkuu. 

Kas sina ka tundsid Veevalaja hooaja mõjutust kogu veebruarikuu jooksul? Kui ei, siis vähemalt 11. veebruari noorkuu ajal on Veevalaja mõju ja energia mitmekordselt suurem ning tugevam. 

See noorkuu on erakordselt täis laetud kosmilise energiaga ja temas on midagi väga erilist ja haruldast, mida astroloogias kutsutakse "stelliumiks". See tähendab sündmust, mis leiab aset, kui mitu planeeti asuvad ühel ja samal ajal samas tähemärgis. Selle noorkuu ajal on Veevalaja märgis päike, kuu, Merkuur, Veenus, Jupiter, Saturn ja asteroid Pallas. 

 

 

 

 

Astroloogias peetakse noorkuu aega väga heaks võimaluseks selleks, et alustada uute projektidega ja panna paika kõik soovid, mida sa oma elus teha tahad. Kuna seekordne noorkuu asub mässumeelses ja anarhistlikus Veevalaja märgis, siis innustab ta meid uuenduslikule mõtteviisile ja muutustele. See periood on ideaalne selleks, et tulla oma mugavusstsoonist välja, olla leidlikum ja julgem oma ideede juures, tegeleda sellega, mis on sulle südamelähedane, kaitsta enda ja teiste õiguseid, unistada paremast tulevikust. 

Loo endale ise parem ja õnnelikum tulevik.

Muidugi ei ole praegune hetk maailmas kõige õigem selleks, et alustada uute julgete projektidega ega aita ka näha tulevikku paremas valguses. Ent hoolimata praegusest segasest olukorrast, kutsub noorkuu meid üles mõtlema julgemalt oma isiklikele soovidele ja tahtmistele. Millised on sinu ambitsioonid? Veevalaja energia aitab sul viia su unistusi ellu. Kasuta seda perioodi selleks, et unistada ideaalsest tulevikust, sellisest elust, nagu sa tahaksid tõesti elada. Keskendu sellele, mida sa tahad korda viia järgmistel aastatel ja mida sa tõesti tahaksid ära teha. Kui sul oleks võlukepp, mille abil oma unistusi ja soove ellu viia: mida sa siis sooviksid? 

 

 

 

Kui sul on mõni idee aga sa ei julge seda ellu viia, sest kardad teiste arvamust: praegu on kõige õigem hetk lükata oma kahtlused kõrvale ja teha seda, mida sa tahad. Veevalaja ei tee kunagi midagi nii nagu teised. Ta on ise mässumeelne ja näeb kõike oma vaatenurgast. Aeg on küps muutusteks ja uuendusteks. 

Veevalaja on samuti ääretult humanitaarne, kellel on kollektiivne teadvus. Ära ole liiga individualistlik ja katsu näha asju globaalse pilgu läbi. Liitu mõne poliitilise või ühiskondliku liikumisega, mis on sulle südamelähedane ja jaga oma ideid nendega, kellel on samad väärtushinnangud, kui sul. Tee oma hääl kuuldavaks. 

11. veebruari noorkuu mõjutab kõiki sodiaagimärke aga kõige tugevamini puudutab ta kõiki Sõnni, Lõvi ja muidugi Veevalaja tähtkujus sündinud inimesi.

Kommentaare ei ole