{ads}

HIDE

Viimased

latest

Hiina astroloogia: Vaata, mida toob sulle uus Metallpühvli (Härja) aasta!

...

Foto : pixabay

 

 

 Reedel, 12. veebruaril 2021 algab Hiina astroloogia järgi Metallpühvli aasta. 

Hiina astroloogia on tuhandeid aastaid vana ja ta koosneb 12-aastasest tsüklist. Igat aastat esindab üks emblemaatiline loom, millele traditsioon on omastanud temale omase isiksuse. Loomamärke on kokku seega 12. 

Peale pragmaatilist Roti aastat ongi kätte jõudnud Pühvli aasta. Üldiselt võttes on Pühvli mõjutus pigem kindlustunnet pakkuv, sest ta ise on väga kindla ja kannatliku loomusega ega armasta impulsiivsust. Ta on mõistlik ja arukas, talle meeldib analüüsida ja asju korralikult läbi kaaluda enne otsuste vastu võtmist. Ent meie ühiskonnas valitseb kiirus, seega peab ka Pühvel pingutama selleks, et otsuseid õigeaegselt vastu võtta ka siis, kui see paljudele ei meeldi. Pühvel on rahaasjades väga tark. Ta oskab planeerida ja säästa ning väldib sellega suuremaid katastroofe. 

Isiklikul plaanil on Pühvel väga hea sõber, kõige parem isegi. Ta on see, kellele võib alati usaldada oma asju, ta ei reeda sind kunagi. Tema jaoks on sõprus püha, oma sõpru hoiab ta kogu elu jooksul. Mõnikord peetakse teda materialistiks aga ta oskab rahaga ümber käia, ta oskab säästa ja tunneb raha väärtust. Ta hindab kõrgelt mugavust ja ei hoia kokku oma lähedaste ja enda heaolu arvelt. Ta armastab elu nautida ja tal on peen maitse. Mõnikord on ta aga liiga ettevaatlik ja tal on raske otsustada, kas tegutseda või mitte. 

 

 

 

 


Kas sa oled sündinud Pühvli (Härja) aastal? 

  • Armastus

Sa oled sellel aastal õnnelik ja näitad seda ka teistele välja. Sa lihtsalt särad. Midagi väga ilusat on sellel aastal juhtumas sinuga, mõni uus ja suurem ühine projekt võib-olla näeb ilmavalgust juba sellel SUVEL! 

  • Töö

Su tuttavatering suureneb tänu sotsiaalvõrkudele. Sa näitad välja head kohanemisvõimet ja see on väga hea külg. See aasta tuleb väga huvitav tööalaselt!

  • Raha

Sa saad oma rahaasjadega väga hästi hakkama sellel aastal. Sa võid kaaluda investeerimist aga jääd pigem ettevaatlikuks, sest oled saanud oma õppetunnid.

 

Kas sa oled sündinud Tiigri aastal? 

  • Armastus

Kui sa oled vallaline, siis Pühvli aasta soodustab tõelist ja püsivat armastust. Just sellel aastal võid sa kohtuda selle õige inimesega. Kui sa oled juba suhtes, siis ilmselt tekib teie vahel palju parem teineteise mõistmine ja lähedasem suhe. Juulikuus, novembris või detsembris on oodata ühe väga ilusat sündmust!

  • Töö

Palju väga häid võimalusi tuleb sellel aastal. Alguses võid sa olla kahtlev, sest sa ei tea, kas oled piisavalt tasemel. Aga tänu oma pragmaatilisele loomusele ja arukusele suudad sa vastu võtta õige otsuse. Väga hea aasta on sind ees ootamas.

  • Raha

Su rahaasjad lähevad sellel aastal väga hästi, sa võid oodata suuremaid sissetulekuid aasta viimasel veerandil. Lõpuks ometi saad sa tasu oma pingutuste eest.

 

 

 

 

 

Kas sa oled sündinud Jänese (Kassi) aastal? 

  • Armastus

Sellel aastal on sul suurem vajadus iseseisvuse järele. Võib-olla ei ole sa enam ise ka kindel selles, mida sa tõeliselt tahad aga kokkuvõttes on toob see kaasa positiivse tulemuse. Võib-olla on parem midagi oma suhtes muuta ja lõhkuda rutiini, mis teie vahele igavust toob.

  • Töö

Sa võtad härjal sarvist ja tegeled kohe võimalike takistustega. Sa tunned vajadust olukorda kontrolli all hoida. Sa leiad alati kõige õigemaid lahendusi ja liigud edasi kiire sammuga oma karjääriredelil. Ära räägi liiga palju oma kavatsustest ega projektidest töökaaslastele.

  • Raha

Sellel aastal valitseb su rahaasjades pigem kord ja su raha on kaitstud. Sissetulekud võivad kasvada ja sa võid saada ka suuremaid rahasummasid selle aasta jooksul. Ole ettevaatlik ainult sellega, kuidas sa oma raha kasutad, ära tegele liiga kahtlaste projektidega sellel aastal.


Kas sa oled sündinud Draakoni aastal? 

  • Armastus

Sa võib-olla ei tea enam täpselt, kas sa oled teinud õige valiku, kas sa oled õnnelik ja mida sa üldse tahad. Sa tahad alustada oma elus puhtalt lehelt ja olla sõltumatu. Kui sa aga oled vallaline, siis naudid sa iga kohtumist, muretsemata järgmise päeva pärast. 

  • Töö

Su tööalaseid võimeid ja oskuseid märgatakse ja sinu hea kuulsus kasvab. Kasuta oma head õnne selleks, et tõusta karjääriredelil. Võib juhtuda, et sulle pakutakse ühte väga vastutusrikast kohta kõrgemal positsioonil.

  • Raha

Sa oled sellel aastal ettenägelikum, kui kunagi varem aga su lähedased ei oska seda alati hinnata. Nad võivad pidada sind mõnikord liiga kitsiks. Sinu meetod on aga kindel ja su rahaline seis ainult paraneb.


Kas sa oled sündinud Mao aastal? 

  • Armastus

Su kallim soovib, et sa veedaksid rohkem aega koos temaga. Tee midagi oma suhte heaks: mõni romantiline õhtusöök küünlavalgel ja sellest piisab, et teie vahel tekiks veelgi suurem lähedus. See tuleb teile mõlemale kasuks. 

  • Töö

Selle aasta võtmesõnad on kohanemine ja oskus kiirelt tegutseda. Kui sul on need mõlemad omadused olemas, siis viid sa oma plaanid ellu. Kui sa oled juht, siis katsu olla paindlikum ja mõistvam, anna ka teistele võimalus rääkimiseks aga ära seejuures kaota oma autoritaarsust. Kui sa oled alluv, siis leiad sa ühise keele. 

  • Raha

Kuula oma panga nõuandeid, kes soovitab sul olla ettevaatlikum. Sa kulutad liiga tihti ilma homsele päevale mõtlemata aga see ei too sulle midagi. 

 

 

 

 

 

 

Kas sa oled sündinud Hobuse tähtkujus? 

  • Armastus

Sa tahad hoolt kanda oma lähedaste heaolu eest ja võid nad oma liigse hoolitsusega natuke lämmatada. Mõned pettumused võivad sind sellel aastal ees oodata, ära kaota julgust, kõik lõppeb hästi. 

  • Töö

Sa saad kõigega sellel aastal hästi hakkama, sul on piisavalt energiat ja tahtejõudu. Aasta teine pool on ideaalne karjääriredelil edasi jõudmiseks. Ära aga liiga palju tööta, vastasel korral ähvardab sind läbipõlemisoht. 

  • Raha

Sa oled mõistlik ja arukas rahaasjadega ümber käies ning su rahaline seisukord kasvab sellel aastal. Sa võid leida häid võimalusi investeerimiseks, mis sulle suuremat kasu tõotavad tuua. 

 

Kas sa oled sündinud Kitse tähtkujus? 

  • Armastus

Kõik läheb hästi. Sellel aastal oled sa vastupandamatu ja naudid elu! Mõnikord tekib sul soov aga kõik sinnapaika jätta ja kolida vaikusesse, eemale kõigist inimestest. Aga rutiin mõjub sulle väsitavalt.

  • Töö

Sa tead, kuidas edasi jõuda ja oled edukas. Sa oled väga diplomaatiline nii suhetes oma töökaaslastega, kui ülemustega. Mõnikord võib õhkkond olla pingeline. Aasta viimasel trimestril võid oodata palgatõusu või ametikõrgendust.

  • Raha

Sa oskad olla kokkuhoidlik ja ei raiska raha. Oma lähedaste pealt sa aga kokku hoida ei taha. Kinnisvaratehingud on sellel aastal eriti head.

 

Kas sa oled sündinud Ahvi aastal? 

  • Armastus

Suhtes võib ette tulla pingeid ja arusaamatusi. Ära too minevikus tehtud vigu taas päevavalgele, see muudab teie olukorda ainult hullemaks. Katsu paremini suhelda, isegi, kui sina ise selleks pead esimese sammu tegema. Olukord paraneb ainult siis ja kõik läheb hästi.

  • Töö

Sind ja su tööd hinnatakse vääriliselt. Sul on jah rohkem tööd aga tulemused on väga head. Hoia jalgu maa peal ja pinguta edasi. Jää diplomaatiliseks töökaaslastega suheldes.

  • Raha

Aasta keskel võid sa saada suurema rahalise sissetuleku. Hoia kadedad inimesed endast eemal, sest nad võtavad su energiat ära. Jää pigem napisõnaliseks oma plaanidest rääkides ning ära räägi oma rahaasjadest kõigile.

 

 

 

 

 

Kas sa oled sündinud Kuke aastal? 

  • Armastus

Kui sa oled vallaline, siis tuleb sul väga hea aasta. Üks parimaid lausa. Kui sa oled suhtes, siis võib teie vahel tulla mõningaid erimeelsuseid aga te saate sellest üle ja alustate otsast peale. Te leiate kuldse kesktee selleks, et mõlemad rahul oleksid ning jätkate samal ajal ühiste plaanidega.

  •  Töö
Hea õnn naeratab sulle sellel aastal mitmel korral ja sa saad sellest väga head kasu lõigata. Kõik läheb sinu ootuste ja soovide kohaselt. 
  •  Raha
Kokkuvõttes teenid sa rohkem, sest sa oskad sellel aastal oma raha kasvama panna. Ära kuula neid, kes oskavad hästi rääkida ja lubavad sulle imesid. Kuula oma südant ja mõistust. 
 
 
Kas sa oled sündinud Koera aastal?  
  • Armastus
Kui sa oled vallaline, siis on sul sellel aastal kõik võimalused, et kohtuda usaldusväärse ja toreda inimesega. Aga sa ise ei tea, mida sa õieti tahad ja kardad kaotada oma iseseisvust. Nii võid sa aga ma suhtele halba teha. Ja seda sa ometi ei taha. Tõeline dilemma.

  • Töö
Pühvliaastal on sind ees ootamas võimalikud ametikõrgendused ja palgatõusud. Sa leiad häid suhteid, kes aitavad sind edasi läbi tutvuste. Sinu oskuseid ja teadmisi hinnatakse vääriliselt. Sa leiad tagasi enesekindluse.

  • Raha
Su investeeringud hakkavad sisse tooma. Sa tead, kuidas raha paigaldada. 


Kas sa oled sündinud Sea aastal? 

  • Armastus
 Sa ei tea enam täpselt, mida sa tahad ja see muudab su elu keerulisemaks. Sa ei taha teisele inimesele haiget teha ja ei võta seda teemat ülesse. Olukord aga ainult halveneb sellest. Ja aja jooksul sa saad ise ka aru, et sa ei saa mitte midagi nii lahendatud ja mitte keegi pole rahul selle olukorraga. 
  • Töö
Tööalases elus võib sellel aastal suuri muutusi tulla. Sa oled tark ja osav. Sinu pingutused leiavad lõpuks ometi väärilise tasu aga seda alles aasta keskel. Sa saad ametikõrgendust või palgatõusu oma ootuste kohaselt. 
 
  • Raha
Raha tuleb ja raha läheb. Aga sa tahad säästa. Mõtle tuleviku peale. Sa lood paberimajanduses korra ja leiad vahendeid, mille abil kokkuhoidlikum olla.
 
 
Kas sa oled sündinud Roti aastal? 
 
  • Armastus
Sa oled organiseerinud oma elu vastavalt oma soovidele ja hindad oma sõltumatust. Pühvel puhub su ellu aga uusi tuuli ja tal on sulle mõned üllatused varuks. Amor ise vibutab nooli sinu poole. Uued kohtumised ja uus elu on sind ees ootamas.
 
  • Töö
Sa pühendud tööasjadele ja tahad oma eesmärgid ellu viia. Sa näitad terve aasta jooksul välja diplomaatilisust. Ja osutud väga vajalikuks ja nõutuks. Väga hea aasta. Edu ei ole kaugel, tegutse!
 
  • Raha
Rahalised sissetulekud kasvavad. Sa oskad rahaga ümber käia ja leiad parimad võimalused investeerimiseks. Kindlusta aga oma tulevik. Ära räägi oma rahaasjadest kõigile ja ära tekita kadedust teistes.
 



© 2021 Sisu kopeerimine keelatud!

Kommentaare ei ole