{ads}

HIDE

Viimased

latest

Nädalahoroskoop: 15 - 21. veebruar

Pilt : pixabay / Tomasz Proszek   Ilus talveilm jätkub ka ko...

Pilt : pixabay / Tomasz Proszek

 

Ilus talveilm jätkub ka kolmandal veebruarikuu nädalal, vähemalt ilmaennustuste järgi. Laupäeval 20. veebruaril lõppeb lõpuks ometi Merkuuri retrograad ning sellega koos peaksid kaduma ka kõik segadused ja tähtede seis on edaspidi meile soodsam. 

 

 

Jäära nädalahoroskoop

Sind ootab ees väga hea nädal. Kõiki su projekte saadab edu, kõik su plaanid õnnestuvad ja seda nii tööasjades, kui eraelus. Armastuseasjades on nii vallalistel, kui ka teistel ees ootamas ilus üllatus 18. veebruari paiku. Unistused võivad täituda! 

Kallis Jäär, sellel nädalal on sulle kõik lubatud! 


Sõnni nädalahoroskoop 

Sellel kuul on sind ees ootamas suured muutused: ootamatud kohtumised ja üllatused, mis muudavad täielikult sinu elu. Ja on ka aeg, sest viimasel ajal ei ole kõik läinud sinu ootuste kohaselt ja see on olnud üsna raske aeg. Aga ära heida meelt, sest järgmisel seitsmel päeval kõik murepilved kaovad ja päike ilmub taas välja. 


Kaksikute nädalahoroskoop

Sellel nädalal on sõbrad sinu prioriteediks. Võib-olla viimasel ajal pole sul olnud palju aega sõpradega koos olla? Katsu midagi korraldada nädalavahetusel või pärastlõunal, et veeta aega nende inimestega, kellest sa hoolid, sest üksindus võib mõjuda väga halvasti su vaimsele tervisele. Lisaks sellele oled sa väga heas vormis. Mine osta endale midagi ilusat, sa oled selle ära teeninud! 

 

 

 

 


Vähi nädalahoroskoop

Nädala algus võib olla üsna pingeline aga kolmapäeva paiku saad sa ühe erakordse uudise, mis annab sulle su hea tuju tagasi. Ära unusta ühte väga tähtsat kohtumist sellel nädalal! 


Lõvi nädalahoroskoop

Olenevalt inimestest, kellega sa kokku saad, on uudised ka väga head või väga halvad. Kui sa välja lähed, siis lepi kokkusaamine kokku ainult nende tuttavatega, kes sulle halba ei soovi. Töö juures võib sind nädala keskel oodata üks halb uudis, mille tõttu pead sa võib-olla oma nädalavahetuse plaane muutma. Leia aega iseenda jaoks. Ära lase oma egol enda eest rääkida. 


Neitsi nädalahoroskoop

Sa seisad oma tõe ja arvamuste eest väljas sellel nädala, sest sul on midagi hingel, mille nimel sa oled valmis kõigeks. Töö juures teenid sa kiituse ära. Vaata, et sa üle ei tööta. Sa teed sellega endale ainult halba.

 

 

 

 


Kaalude nädalahoroskoop

Tänu Jupiteri mõjutusele läheb sul hästi nii eraelus, kui tööasjades. Sa lõikad lõpuks ometi oma töö ja pingutuste vilju ja oled ära teeninud hea tasu selle eest. See mõjub su egole hästi ja toob kaasa hea tuju. Sihi kõrgemale, loo endale suuremad eesmärgid. Kõik on võimalik.


Skorpioni nädalahoroskoop

Viimased nädalad on olnud sinu jaoks keerulised ja ka see nädal ei tule just kõige parem. Sa igatsed vabaduse järele aga ei tea, mida teha, et oma olukorda muuta. See periood on väsitav ja ei lase sul olla sina ise. Sa pead midagi tegema ja muutma oma elus midagi, selle asemel, et lõpmatult kannatada. 

 

Amburi nädalahoroskoop 

Õnn naeratab sulle sellel nädalal, kasuta seda aega ära. Kui sa pead langetama mingi otsuse või tegema mõne valiku, kuula oma südame häält, ta aitab sul teha õige valiku. Nii töö juures, kui rahaasjades võib olukord sellel nädalal paraneda. Armastuseasjades pööra natuke rohkem tähelepanu oma kallimale, ta tunneb end üksi viimasel ajal. 

 

Kaljukitse nädalahoroskoop

18. veebruari paiku saad sa ühe väga hea uudise, mis parandab su tuju. Vallalised: hoidke silmad lahti, sellel nädalal on võimalused väga suured kohtuda õige inimesega. Töö juures sujuvad asjad hästi.

 

 

Veevalaja nädalahoroskoop

Jupiteri head mõju on tunda terve nädala jooksul. Nii tööasjades, kui eraelus, samuti ka rahaasjades kaovad kõik probleemid ja mured nagu võluväel. Mitmed head võimalused tulevad sealt, kust sa poleks osanud oodatagi.  


Kalade nädalahoroskoop

Sul on tuhat uut ideed. Sa tegeled mitme eri asjaga korraga ja sa oled väga nõutud. See võib sulle üsna kurnav olla. Ole valvas töö juures, sest mõni kolleeg tahab su kohta endale. 

 



Kommentaare ei ole