{ads}

HIDE

Viimased

latest

Nädalahoroskoop 8 - 14. veebruar 2021

Foto : unsplash / Alex      Sellel nädalal särab Veenus Vee...

Foto : unsplash / Alex

 

 

 Sellel nädalal särab Veenus Veevalaja märgis ja Kuu Kalades, seega naeratab hea õnn armastuses kõikidele õhumärkidele. Millises tähemärgis sina sündinud oled? Vaata, mida see nädal sulle tõotab!


Jäära nädalahoroskoop ( 21. märts - 20. aprill) - uus kohtumine!

Kallis Jäär, sinu nädal ei alga just hästi: kahel esimesel päeval on Kuu seis sinu märgi suhtes ebasoodne ja sellele tänu võid sa end tunda närvilisemana. Aga ära muretse: tähed on siiski sinuga. Kolmapäeval ja neljapäeval on su tööga seoses sind ootamas üks väga hea uudis! Ja Veenus omalt poolt lubab sulle unustamatut Valentinipäeva. Mis puutub vallalistesse, siis see nädal on eriti soodne uute kohtumiste tegemiseks ja üks väga tähtis kohtumine leiab sel nädalal ka aset! 


Sõnni nädalahoroskoop ( 21. aprill - 20. mai) - armastus võidab!

Kallis Sõnn, see nädal võib tulla üsna pingerikas sulle, sest Merkuuri ja Veenuse positsioon on ebasoodne. Lisaks sellele muudab Marss sind närvilisemaks, seega parem on mitte sinu teele sellel nädalal sattuda. Õnneks aga Kuu seis aitab sul rahuneda. Sõbrapäev võib tulla natuke pingeline aga armastus aitab unustada kõik igapäevased väikesed tülid. 


Kaksiku nädalahoroskoop ( 21. mai - 21. juuni)

Kallid Kaksikud. Sind on ootamas veel üks väga hea nädal nii isiklikus elus, kui tööalastes asjades. Kolmapäeval ja neljapäeval on Kuu seis väga soodne sulle. Merkuuri ja Jupiteri abiga on oodata töö juures üht väga head uudist või muutust. Lisaks sellele on Veenus heatahtlik sinu suhtes, tagades sulle hea õnne armastuses. Nädalavahetusel võib siiski pingeid ette tulla elukaaslasega.

 

 

 

 


Vähi nädalahoroskoop ( 22. juuni - 22. juuli) 

Kallis Vähk, see nädal ei alga just kõige paremini. Esmaspäeval ja teisipäeval ei ole Kuu seis soodne sulle, tekitades tunde, et miski ei lähe nii nagu vaja. Sellest hoolimata, reedel, laupäeval ja pühapäeval see muutub ja sa näed, et asjad pole üldse nii hullud, kui sa arvasid. Lisaks sellele, kui sa oled vallaline, võib sind nädalavahetusel ees oodata üks väga ilus kohtumine.


Lõvi nädalahoroskoop ( 23. juuli - 22. august)

Kallis Lõvi, kahjuks ei ole Veenuse asend ka sellel nädalal sinu jaoks soodne. Kuu ja Veenuse opositsioon sinu märgi suhtes võib kaasa tuua pingeid ja vaidlusi eraelus, eriti kolmapäeval ja neljapäeval. Nädalavahetusel leiad sa aga hingerahu tagasi aga ainult siis, kui sa unustad mõneks ajaks oma töömured. See ei ole just kerge periood, sa pead endale puhkust lubama ja eemalduma kõigest, mis sulle stressi tekitab.


Neitsi nädalahoroskoop ( 23. august - 22. september)

Kallis Neitsi, sellel nädalal oled sa pigem mõtlikus tujus, mõned vanad kahtlused võivad üles kerkida, eriti nädalavahetusel. Reedel, laupäeval ja pühapäeval ei ole Kuu seis sulle soodne, seega võib see kaasa tuua rohkem stressi ja sa oled tavalisest närvilisem. Nädala alguses laabuvad asjad aga väga hästi, eriti töö juures ja sealt võid sa saada väga häid uudiseid.


Kaalude nädalahoroskoop ( 23. september - 22. oktoober)

Kallid Kaalud. Sõbrapäeva nädalavahetus tuleb sinu jaoks väga romantiline. Veenus Veevalaja märgis külvab sind üle hea õnnega eraelus ja seda terveks nädalaks. Sa tunned, et sind armastatakse ja sa oled hoitud. 

Ka töö juures on midagi head juhtumas, häid uudiseid võid oodata kolmapäeval ja neljapäeval.

 

 

 

 


Skorpioni nädalahoroskoop ( 23. oktoober - 22. november)

Kallis Skorpion, sellel stressirohkel perioodil pead sa rohkem aega iseendale pühenduma. Sa võid tunda suuremat väsimust ja energiapuudust. Lisaks sellele nõutakse sind taga lähedaste ja töökaaslaste poolt, see aga on sulle vaimseks ja füüsiliseks lisakoormaks. Ka armastuses võib sul kahtlusi ja küsimusi tekkida, millele sa varem pole mõtelnud.


Amburi nädalahoroskoop ( 23. november - 21. detsember) 

Kallis Ambur, see nädal tuleb väga ilus. Eriti eraelus hakkavad asjad laabuma ootustepäraselt. Nädalavahetusel võid sa oodata häid uudiseid. Sul on sellel nädalal mitu väga head päeva, nende seas toovad head õnne kolmapäev ja neljapäev. 


Kaljukitse nädalahoroskoop ( 22. detsember - 20. jaanuar)

Kallis Kaljukits, see nädal toob sulle mitu väga head päeva. Marss tagab sulle vajaliku energia selleks, et sa saaksid ühe tähtsa projekti ellu viia, millest sa ammu unistanud oled. Nädalavahetusel on aga Kuu seis soodne ja sõbrapäev tuleb ilus ja romantiline. 


Veevalaja nädalahoroskoop ( 21. jaanuar - 19. veebruar)

Kallis Veevalaja, Veenuse seis sinu märgi suhtes on soodne ja toob sulle kaasa head õnne eraelus. Palju häid uudiseid on sellel nädalal tulemas. Sul on mitu väga head päeva, mil hea õnn sind saadab, eriti kolmapäev ja neljapäev, kui Kuu särab sinu märgis koos Veenuse, Merkuuri, Saturni ja Jupiteriga.


Kalade nädalahoroskoop ( 20. veebruar - 20. märts)

Kallid Kalad. Kuu on järgmisel nädalavahetusel sinu märgis ja seetõttu saadab reedel, laupäeval ja pühapäeval sind hea õnn. Eriti armastuses. Ka töö juures lähevad asjad nii nagu sa soovid.

Kommentaare ei ole