{ads}

HIDE

Viimased

latest

Millise 3 tähemärgi jaoks tuleb 8. veebruari nädal üle ootuste hea?

Foto : unsplash / Cristian Escobar      Veevalaja ajastu on...

Foto : unsplash / Cristian Escobar

 

 

 Veevalaja ajastu on tore ja seda mitmel põhjusel. Veevalaja tähemärk on tuntud, kui hea suhtleja, solidaarne märk, kellel on progressiivne mõtlemine. 

Veevalaja jaoks on kõik võrdsed ja olulised. Igaüks on väärtuslik just sellisena nagu ta on. Veevalaja kutsub üles ühtsele mõtteviisile ja töökorraldusele. Veevalaja ajastut võrreldakse hipide liikumisega, sest ta tõstab võrdsust inimeste vahel, vennastumist, kollektiivsust ja kõike seda, mis on kaugel materiaalisest mõtteviisist. Veevalaja ütleb, et inimesed peaksid kokku hoidma selleks, et teha maailmas neid muutusi, mida me näha tahaksime. See on ideaalne hetk selleks, et unistada sellisest tulevikust nagu sa tõesti tahaksid elada. Ja mitte ainult enda tulevikust vaid kõikide inimeste. Mida head saad sina selle maailma heaks ära teha? Kuidas sina saad midagi ilusat korda saata, mis muudaks ka teiste elu? 

 

 

 

 

Isegi, kui Merkuur liigub ikka retrograadselt ja toob sellega kaasa mõningaid probleeme, on palju ilusat meie ümber juhtumas. 11. veebruari noorkuu puhastab energiat ja annab kõikidele võimaluse uuesti alustada. See on ideaalne võimalus vabastada ennast süütunnest, valust ja stressist, mida sa oma õlgadel kannad ning leida uut energiat oma uue ja parema elu jaoks. Võta Veevalaja energiast jõudu selleks, sest tema peab sind ainulaadseks ja väärtuslikuks. Vii oma unistused ellu. 


Milliste sodiaagimärkide jaoks tuleb see nädal aga erakordselt hea? 

 

Kaksikud 

Sa võid rõõmustada, sest elu toob sulle sellel nädalal mitmeid väga häid võimalusi : kui sa neist õigel ajal kinni haarad ja vastavalt tegutsed, võib see muuta su tuleviku. Sulle avanevad uued perspektiivid ja võimalused, mis muudavad su maailmanägemust. Asjad ei ole alati sellised nagu nad meile paistavad. Kõik sõltub vaatenurgast. 

Ilusad muutused on aset leidmas, ole rõõmus ja lase elul end üllatada.

 

 

 

 


Kaalud

Kui viimasel ajal on sul olnud tunne, et asjad ei suju nii nagu sa seda sooviksid ja et sa ei ole piisavalt motiveeritud, siis nüüd asjad muutuvad. 

Sellel nädalal tuleb sulle üks väga hea uudis, mis kindlasti su tuleviku muudab ja annab sulle tagasi elurõõmu. 

Koos sellega tulevad ka uued ideed, mis muudavad su elu paremaks. 


Veevalaja

Viimasel ajal ei ole elu olnud alati kerge sinu jaoks. 

Sellest ajast, kui Saturn sinu märki jõudusi, oled sa pidanud üle elama mitmeid katsumusi, mis on emotsionaalselt sind tugevamaks muutunud ja aidanud sul paremini tegutseda.

Sellel nädalal aga leiad sa lõpuks ometi elurõõmu tagasi. Mitu väga head uudist on tulemas, mis puudutavad su raha- või tööasju. Kuidas ka ei ole, see kõik tõotab sulle paremat tulevikku.

Kommentaare ei ole