{ads}

HIDE

Viimased

latest

Mida tähed sulle lubavad 7 - 14. veebruariks?

  Foto : unsplash / Wolfgang Hasselmann   Rääkides veeb...

 

Foto : unsplash / Wolfgang Hasselmann


 

Rääkides veebruarist, tulevad meelde sellised tähtpäevad nagu küünlapäev, vastlapäev ja muidugi sõbrapäev. Isegi, kui praegu on see aasta sama eriline nagu ta oli eelmisel aastal, ei takista see meil sõbrapäeva tähistamast nii nagu vaja. Kõige suuremat kasu sellest perioodist lõikavad kõik õhumärgid.


Jäär

Sellel nädalal oled sa võitmatu! Sinu suur sõber Jupiter annab sulle julgust ja tahtejõudu ning see täidab sind juba tõelise uhkusega. Võib-olla just selle tõttu tekib sul tunne nagu ei pakuks sinu ametialane elu sulle enam nii palju huvi. Katsu näha kaugemale, ära satu paanikasse, kui su projektid ei liigu nii ruttu nagu sa sooviksid. 


Sõnn

Su süda ei ole sellel nädalal just kõige rõõmsam. Ja sinu jaoks on see lihtsalt arusaamatu! Sind valitseb ju armastuseplaneet Veenus ise ja nüüd korraga tunda sõbrapäeval sellist masendust? !! Sa mõtled mineviku peale (võib-olla mõni eks, keda sa pole suutnud unustada) ja unustad seejuures täiesti oma praeguse elukaaslase olemasolu. See häirib kogu sinu elu, mis annab tunda isegi töö juures.


Kaksikud

Sa oled palju võluvam, kui tavaliselt. Edu saadab sind kõikides valdkondades, isegi rahaasjad tunduvad laabuvat (ja ometi alles hiljuti ei näinud sa väljapääsu sellest olukorrast). Sa oled rõõmus ja rahul. Ära unusta lotot mängida 10. veebruaril.

 

 

 

 


Vähk 

Võib-olla mõni inimene su töö juurest on mänginud kahepalgelist mängu. Ole väga ettevaatlik sellega, millest sa räägid ja eriti kellele sa räägid. Eriti sellepärast, et oma halva tuju pärast võid sa öelda asju, mida hiljem sinu enda vastu ära kasutatakse. Ära võta südamesse seda, mida kõrgemalseisvad sulle ütlevad (kes on sama halvas tujus) ja mõtle enne, kui suu avad. 


Lõvi

See on nüüd küll selge, et sinu jaoks algab see aasta üllatavalt hästi. Ka rahaline seis tundub, et hakkab paranema. Eriti just sellel nädalal on sind ees ootamas mitu head uudist, mis puudutavad ootamatut sissetulekut, häid võimalusi ja võib-olla muud toredat. Ja ära unusta endale midagi eriti head sõbrapäevaks lubada, sul on mida tähistada!


Neitsi 

Suured sündmused ootavad sind sellel aastal ja selle planeerimine võib juba sellel nädalal peale hakata. Tegemist on sündmustega, mis muudavad kogu su ülejäänud elu. Sa tunned end hästi ja kohtud ühe väga toreda inimesega. Stressivaba nädal! Ära oma tuttava sünnipäeva ära unusta!


Kaalud

Kõik su projektid laabuvad nagu iseenesest. Tähed toetavad sind kõikides su ettevõtmistes (ka kõige hullemates). See on hea hetk selleks, et mõtelda oma tuleviku üle: miks mitte vahetada töökohta?

 

 

 

 


Skorpion

Sellel nädalal võib sul tekkida tunne nagu oleksid sa täiesti üksi maailmas. Kõike, mida sa teed ja kõike, mida sa ütled kritiseeritakse su lähedaste poolt. Ja see tekitab sinus stressi. Tuleb tunnistada, et su pere pole sinu vastu ka kõige leebem hetkel ja teie suhetes on üsna palju negatiivset. Tänu sellele katsud sa toidu kaudu lohutust leida aga pikemas perioodis see sind ikkagi ei aita. Võta D-vitamiini.


Ambur

Ka sinul tuleb väga hea nädal, mis toob sulle ühe hea uudise! Vallalised: hoidke oma silmad lahti, sest tõeline armastus ei ole enam kaugel. Pööra tähelepanu oma unenägudele, nad võivad sulle sellel nädalal olulisi sõnumeid edasi anda.


Kaljukits 

Sa vajad muutusi ja vaheldust, mitte ainult sellel nädalal vaid pikemas perioodis. Sa oled väga ambitsioonikas ja tänu sellele unustad ruttu selle, mis sind masendab ning keskendud ainult positiivsele. Töö juures läheb kõik hästi. Kui sul on plaanis midagi suurt osta, siis tee seda praegu.


Veevalaja

Sa tunned uut energiat endas kasvamas ja sul on palju uusi häid ideid. Kasuta seda aega selleks, et lugeda, kirjutada ja mõtelda oma tuleviku üle, sest sul on liiga palju projekte korraga käsil. 


Kalad

Sa vajad tõesti muutusi sellel nädalal ja sinu lähedastel on võib-olla raske sind mõista. Katsu vähemalt üks kord mõtelda oma peaga, mitte südamega (ainult sellel nädalal). Järgmistel päevadel võib sinuga juhtuda midagi eriti toredat, seega on sul, mille üle rõõmustada.

Kommentaare ei ole