{ads}

HIDE

Viimased

latest

11. veebruari noorkuu: millist mõju ta meile avaldab?

Foto : unsplash / Stephen Walker      Selle aasta algus...

Foto : unsplash / Stephen Walker

 

 

 Selle aasta algus on täielikult pühendatud ühele ja ainsale tähemärgile: Veevalajale! Just Veevalaja märgis ilmub 11. veebruaril kell 21h06 noorkuu. Aga mida see kuu faas endaga meile kaasa toob? 

Kahe kuni kolme päeva jooksul (maksimum kuni 12. veebruarini), on kõik asjaolud soodsad suurteks muutusteks, ootamatuteks lahkumisteks ja saabumisteks ning muidugi toob kaasa soovi suuremal vabaduse järele. Aga mitte kõik sodiaagimärgid ei ela seda kuu faasi läbi samamoodi.


11. veebruari noorkuu: õhumärgid on soositud sellel perioodil!

Selle aasta noorkuu suured soosikud on kõik õhumärgid: Kaksikud, Kaalud ja Veevalaja. Samuti ei tohi aga unustada Jäära ja Amburit, sest need kaks võivad küll välja näidata ükskõiksust Veevalaja väärtushinnangute suhtes aga Kuu seis soosib neid ikkagi. Need 5 tähemärki võivad seekord suurt kasu lõigata, kui nad silmad lahti hoiavad. 

 

 

 

 

 

11. veebruari noorkuu: Sõnn, Lõvi ja Skorpion peavad hoidma oma profiili madalal

Mõned sodiaagimärgid peavad aga olema eriti ettevaatlikud selle noorkuu ajal, kui nad just ei taha kõike ära rikkuda. See noorkuu võib ajada neid suurde segadusse: võib-olla jääb mõni projekt seisma või tikub suur väsimus ligi - põhjuseid on erinevaid ja nad võivad olla eriti halvas tujus. Aga ei maksa unustada, et noorkuu periood läheb tavaliselt väga kiiresti üle ja jääb kolme päeva piiresse (üks päev enne, üks päev noorkuu ajal ja üks päev peale noorkuud). Selle tõttu oleks hea endale aru anda sellest ja sundida end rahulikuks, mitte lasta oma emotsioonidel enda ja teiste tuju rikkuda.

Kommentaare ei ole