{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kuidas tunda ära materialistlikku naist - 10 märki, mis aitavad selgeks teha, et su kaaslanna on tõeline kullakaevaja

  Foto : unsplash / STIL   Samal ajal, kui Youtube on t...

 

Foto : unsplash / STIL

 

Samal ajal, kui Youtube on täis videosid, mis näitavad varjatud kaamerate abil, kui materiaalsed mõned naised olla võivad, keda kutsutakse Gold Diggers'iteks ja kullakaevajateks, siis mõtlevad osad mehed ikka veel, kuidas teada saada, kas naine sinuga läbi käib ainult su raha pärast või mitte?

Sulle meeldib mõni naine, ta on ilus, seksikas, teab, kuidas sinuga olla ja mis sulle meeldib aga sa ei tunne teda õieti. 

Sul on mõnikord tunne, et ta on sinuga koos ainult oma isikliku kasu pärast.

Siin artiklis on aga ära toodud 10 märki, mis viitavad sellele, et naine on materialistlik ja raha peale väljas.


Kuidas ära tunda, et naine tahab su raha? 10 märki!


1. märk : Ta on pealiskaudne

Enne kõike muud on ta varbaotsast pealaeni täiesti pealiskaudne inimene ja ta isegi ei varja seda. Tal on geelküüned, ta maniküür ja pediküür on alati hoolikult tehtud nii, et jätab võltsi ja liiga silmapaistva mulje. Ta kannab liiga silmapaistvaid riideid, mis ei varja suurt midagi. Ta on alati paksu meigikihi all ja seda hoolimata kellaajast ja ilmast. Ta kannab hästi kõrge kontsaga kingi, mis panevad sul pea ringi käima, kindlasti mõne kalli firma käekotti nagu Louis Vuitton jne, Chanel'i päikeseprille, tal on kõige uuem nutitelefon, terve hunnik ehteid jne. Nimekirja võib pikemaks venitada aga juba ainult nende märkidega võib kindel olla, et sul on tegemist materialistliku naisega.

 

 

 

 


2. märk : Teda huvitab raha

Teda huvitab raha, eriti sinu oma ja see on ka põhjus, miks ta sinuga on. Või ei ole. Kui su rahakott ja pangaarve on alati korralikult raha täis, siis äratad sa sellega tema huvi ja ta jääb sinu kõrvale, see on kindel. Miks? Sest ta võib sinult raha saada oma kõige suuremate ja hullemate kulutuste katteks ning kapriiside ellu viimiseks. Kõik odav ei huvita teda, võta see endale teadmiseks. 


3. märk : Talle meeldivad kallid ja luksuslikud asjad

Talle meeldib kõik, mis on kallis ja hinnaline. Koos temaga lähed sa ainult kõige stiilsematesse ja kuumematesse kohtadesse, kõige kallimatesse restoranidesse, kõige hinnalisematesse puhkusereisidele. Ära loodagi, et ta hakkab sinuga pargipingil võileiba nosima või et sa saad ta viia hamburgerirestorani, veelgi vähem telkima ja matkama. Temale meeldib kõik, mis särab ja hiilgab ning mugavus, mis sellega kaasas käib. Ära unusta, et ta ei saa ju oma maniküüri ära rikkuda.


4. märk : Tal on raha-armastajad sõbrannad

Kõik tema sõbrannad on samasugused materialistid nagu tema isegi. Kusjuures ta käibki läbi ainult endasugustega ja nende jututeemad keerlevad ainult šoppamise, raha ja kallite asjade ümber. Kõigest ülejäänust on neil täiesti ükskõik, silmi jätkub neil ainult selle jaoks, mis on pealiskaudne ja materialistlik ja nende maitsele vastav. Tema sõbrannad on ka raha-armastajad ja kullakaevajad nagu tema isegi ja see ongi ainus tingimus, miks ta nad oma sõbrannade gruppi lubanud on. Ta tunneb kohe ära, milliste naistega ta võib sõbrannatseda ja sa näed kohe ära, mismoodi ta käitub nendega, kes on teistsugused, kui tema.

 

 

 

 

 

5. märk : Ta ei maksa kunagi

Loomulikult ei maksa ta kunagi ise mitte midagi. Sina oled see, kes alati maksab ja ta teeb nii, et see kunagi ei muutuks. Tema valib ja sina lepid sellega, et võtad oma pangakaardi välja või rahapataka, hoolimata sellest, mida sa ise mõtled sellest ja rahuldad kõik tema hetkesoovid ja tahtmised. Ära loodagi, et sa saad teda viia mingisse tundmatusse kohta, mis ei kõlba temasugusele. Ta tahab ainult kallist teenindust ja ei midagi muud. Allahindlused ei ole tema jaoks. Milleks? Ta paneb sind maksma kõige kallimat hinda.

 

6. märk : Ta kritiseerib kõiki teisi naisi

Ja ka see on üks märk, et ta on raha peale väljas. Ta peab end teistest paremaks ja isegi, ei varja seda, otse vastupidi. Näe, see seal, käib nii halvasti riides ja see seal ei oska kontsadega kõndida, kolmandal on nii jube soeng. Tema ise on parim kõikidest teistest naistest ja ta ütleb seda välja. Talle meeldib uhkustada ja tunda end paremini. Ta on harjunud ennast paremaks pidama teistest, kes ei ole sellised nagu tema ja kõiki teisi peab ta endast alamateks.

 

7. märk : Ta võrgutab sind ja flirdib, selleks, et oma tahtmist saada

Ta kasutab manipulatsiooni igas olukorras. Ta oskab oma keha võlusid selleks ära kasutada. Oma sõnade ja käitumisega teab ta, kuidas oma tahtmist saada ja panna sind alistuma kõikidele tema soovidele. Lisaks sellele saad sa ruttu aru, et talle jääb alati viimane sõna ja ta saab alati seda, mida ta sinult tahab. Sinult või kelleltki teiselt. Mitte keegi ei suuda talle vastu panna, ta teab seda väga hästi ja mängibki selle peale. Ta on sind oma võrku püüdnud ja sa ei saa sealt enam nii lihtsalt välja, loomulikult tingimusel, et sul jätkub raha tema ülevalpidamiseks. Võrgutamine on tema relv, millega sind nõrgaks teha igas olukorras.

 

 

 

 

 

8. märk : Ta kogub mehi

Kullakaevaja kogub mehi, sest kuna ta on nii pealiskaudne inimene, siis tüdineb ta ruttu ära ühest ja samast. Sinna alla käivad ka mehed. Ta tahab alati rohkem ja ei kõhkle mehi vahetamast vastavalt oma soovile, peaasi, et järgmisel mehel oleks veelgi rohkem raha ja tema saaks seda enda huvides ära kasutada. Selleks, et kullakaevajat endale hoida, tuleb kogu aeg talle raha näidata - pidevalt. Vastasel juhul tüdineb ta ära ja läheb mujale. 

 

9. märk : Teda ei huvita vanusevahe

Paljudel kordadel ei lähe kullakaevajatele korda suur vanusevahe. Eriti paistab see silma juhul, kui naine on palju noorem, kui mees, siis on üsna tõenäoline, et ta on mehega raha pärast. Materialistlikku naist ei huvita teiste märkused, teda huvitab ainult tema pealiskaudne elu. Kõigest muust on tal ükskõik. Seega pole tähtis, kui vana mees on, peaasi, et mehel oleks raha ja ta jagaks ka talle oma varandust helde käega.

 

10. märk : Ta ei anna end kohe kätte

Hästi irooniline võib see tunduda aga enamik materialistlikke naisi ei heida kohe esimesel ööl voodisse, sest neil ei olegi midagi muud anda peale selle ja nad arvavad, et kui sa oled kätte saanud selle, mida sa tahad, siis lähed sa mujale. See pole ka täiesti vale. Neil naistel pole ju tegelikult tõesti mitte midagi muud anda: mitte mingit asjalikku vestlust ega midagi. Nad oskavad rääkida ainult reisidest troopilistele saartele, pidudest vahemere ääres ja šopingust Itaalias. 

 

Tegelikult on üsna lihtne kindlaks teha, kas naine on raha peal väljas või mitte. Aga sa võid kohtuda ka naisega, kes on pealiskaudne aga ei ole kullakaevaja, sellepärast on tähtis, et kõik punktid oleksid täidetud. Kui sa käid naisega, kes armastab raha, siis ära oota temalt mitte midagi, kui sul ei ole tema ülevalpidamiseks piisavalt raha.

Ta võib sinult otse küsida, kui palju sa kuus teenid ja millised sinu sissetulekud on, et endale üldpilti teha, kas sa oled üldse väärt selleks, et ta sinuga suhtleb. 

 

Kommentaare ei ole