{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop: Mis paneks tähemärke truudust murdma?

  T ruudusemurdmisel on alati mitu erinevat põhjust. Millised on need peamised põhjused, mille järgi inimesed, siinkohal siis erinev...

 

Truudusemurdmisel on alati mitu erinevat põhjust. Millised on need peamised põhjused, mille järgi inimesed, siinkohal siis erinevad tähemärgid, võiksid oma kaaslast petta?

JÄÄR (21. märts - 19. aprill)

Palju rohkem, kui teistel tähemärkidel, on Jääral raske olla truu. Tema elav hing vajab uudsust ja tegevust. Ent kui ta peaks oma kaaslast petma, võib seal taga olla ka sügavam põhjus. See võib-olla ka kättemaksust. Võib-olla lubas tema kaaslane endale liiga palju vabadust tema ees? Kuidas ka ei ole, kui Jäär tunneb end reedetuna, siis muutub armastus ruttu vihkamiseks.

SÕNN ( 20. aprill - 21. mai)

Sõnni, kes truudust murrab, tihti ei näe aga kui see peaks juhtuma, on see ilmselt põhjustatud mõnest hingelisest traumast. Sest Sõnn on väga tugeva loomusega, kellel on omad kindlad põhimõtted, mida ta nii kergesti ei murra. Kui ta eelmisele suhtele pole korralikult punkti pandud, võib see kõik tema elus segi paisata ja see võibki olla ajendiks, miks ta ei suuda edaspidi truuks jääda.

KAKSIKUD (22. mai - 21. juuni)

Kaksikud petavad puhtalt egoistlikkel põhjustel. Tal on isegi raske kellegagi koos elama hakata, sest ta loomus on lihtsalt niivõrd püsimatu. Ja selleks, et oma tunnetes selgusele jõuda, tahab ta elus kõike läbi proovida. Teda huvitab vähe, mis teine inimene sellest arvab, sest ta on liiga hõivatud omaenese isikule mõtlemisega.
 
 
 
 
 


VÄHK ( 22. juuni - 22. juuli)

Vähk võib oma kaaslast peta, kui ta on armunud kellessegi teisesse ja ei armasta oma kaaslast enam. Sellisel juhul murrab ta truudust ilma, et ta oma kaaslasele oma tunnetest enne räägiks, sest ta ei talu. selgituste andmist ja ülekuulamist. Selle asemel eelistab ta petta.

LÕVI (23. juuli - 22. august)

Ainus põhjus, miks Lõvi võib truudust murda on see, et kõik on läinud nii ruttu, et ta isegi aru ei saanud, mis õieti juhtus enne, kui oli liiga hilja. Kõigepealt sai kõik alguse pisikestest süütutest naeratustest, siis sõnumitest jne. Ja nii ta pettiski ilma, et ta isegi aru oleks saanud, kuidas see juhtuda võis.

NEITSI (23. august - 22. september)

Nii nagu Lõvi, ei plaani Neitsi oma kaaslast petta. Ta leiab alguses, et flirtimine on üsna lõbus ja see ei tähenda midagi enamat tema silmis, kuni ükskord on liiga hilja juba ja ta ei saa isegi aru, millal asjad tõsisema pöörde võtsid.

KAALUD ( 23. september - 22. oktoober)

Kaalud petavad oma kaaslast ainult siis, kui ta end oma suhtes hästi ei tunne. Iialgi ei hakka ta niisama mujale vaatama minema. Kui tema suhtes on aga midagi korrast ära, siis enese rahustamiseks võib ta minna mujale vaatama.
 
 
 
 
 


SKORPION ( 23. oktoober - 22. november)

Kui Skorpion tunneb, et suhe teda lämmatab, läheb ta mujale vaatama. Talle ei meeldi, kui tema vabadust piiratakse ja ta kõige kohta aru peab andma. Kui ta tunneb, et tema vabadus on ohus, siis võib ta oma kaaslast petta.

AMBUR (23. november - 21. detsember)

Ambur armastab flirtimist, tihti asjad väljuvad tema kontrolli alt ilma, et ta seda isegi tahaks. Ta on seiklushimuline, armastab põnevust ja vaheldust. Talle meeldivad ilusad inimesed. Ent samas on tal ka omad põhimõtted, millest ta nii kergelt üle ei astu. Kui ta peaks seda aga tegema, siis ilmselt tunneb ta oma vabadust liiga piiratuna.

KALJUKITS (22. detsember - 20. jaanuar)

Kaljukits võib petta oma kaaslast ainult sellisel juhul, kui ta teda tegelikult kunagi armastanud ei ole. Sest vastasel juhul jääb Kaljukits surmani truuks, ta lihtsalt ei suuda petta neid, keda ta armastab.

VEEVALAJA ( 21. jaanuar - 18. veebruar)

Kui Veevalaja tunneb, et teda ei väärtustata ega hinnata piisavalt, võib ta oma kaaslast petta. Ära unusta, et Veevalaja ei ole emotsionaalselt teisest inimest sõltuv ega vaja ilmtingimata kedagi oma ellu. Ta vajab aga oma tegude heakskiitu teiste poolt. Kui sa teda hinnata ei oska, siis läheb ta mujale vaatama.

KALAD (19. veebruar - 20. märts)

Kalad petavad ainult siis, kui ta on kellegist teisest sisse võetud. Sest tal on raske oma südamehäälele vastu seista. Kui ta süda teda kellegi poole tõmbab, tahab ta olla selle inimesega, mis ka ei juhtuks .

Kommentaare ei ole