{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vähi nädalahoroskoop

   Armastus ja kohtumised Ole ettevaatlik. Marss on sinu tähemärki sisenemas. Ja toob seega kaasa pingeid sinu ja s...


 

 Armastus ja kohtumised

Ole ettevaatlik. Marss on sinu tähemärki sisenemas. Ja toob seega kaasa pingeid sinu ja su elukaaslase vahel. Igapäevane stress on teie peamiseks probleemide allikaks. Selle asemel, et pidevalt teineteise kallal närida, keskendu paremale dialoogile, mis aitab nurki siluda ja leevendab pingeid. Vallalised on aga liiga hõivatud töö-ja rahamuredega, et muule aega jääks. Vaim ei ole valmis ei armastuse ega flirdi jaoks.


Tervis

Aeg on hea puhkamiseks ja enese eest hoolitsemiseks. Hingerahu leidmine võib just praegu kõige parem idee olla. Katsu enda energiat taastada ja tugevdada elujõudu. Jaluta looduses ja naudi rahu. Palju kergem on puhanud peaga edasi minna. Ja sinu tervis on sulle selle eest tänulik.

 

 

 


Töö ja raha

Töö juures sujub kõik hästi. Sul on, mille üle isiklikku rahulolu tunda. Sa tunned, et oled võimeline mägesid ületama ja võtad julgelt sõna. Kolleegidega saad hästi läbi. 


Pere ja sõbrad

Sellel nädalal jõuab Päike sinu tähemärki. Tänu tema võimsatele kiirtele, oled sa ümbritsetud vikerkaarega. Ta annab sulle kõik, mida sa vajad selleks, et stressist vabaneda. Naudi oma lähedaste seltskonda.

Kommentaare ei ole