{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaksikute nädalahoroskoop

  Armastus ja kohtumised Sa oled üsna originaalse iseloomuga ja sellepärast pole tihti sinust kerge aru saada. Sa o...


 

Armastus ja kohtumised

Sa oled üsna originaalse iseloomuga ja sellepärast pole tihti sinust kerge aru saada. Sa oled väga paradoksaalne, olles samaaegselt suure südamega ja väga helde ning samuti egoist. Või siis romantiline aga küüniline. Julge aga introvert. Sa võid kõik inimesed ära petta. Keegi ei oska sulle õieti iseloomustust anda. Kuu seis aga viitab sellele, et su elukaaslane sellega ilusti lepib ja sa oled armastatud. Vallalised aga saavad aru, millist tähendust omab sõna illusioon: sa arvasid, et oled armunud aga tegelikult sa eksisid.


Tervis

Sellel nädalal oled sa natuke ärritunud meeleolus. Ja see võib mõjuda ka teistele emotsioonidele. Katsu säilitada külma närvi konfliktide tekkides. Sul on kõik vahendid olemas, mille abil oma tuju reguleerida ja leevendada pingeid. Selleks, et rahu leida, katsu olla rohkem üksi ning hinga sügavalt sisse. Korda seda mitu korda. Nii suudad sa ennast paremini valitseda ja alandad pingeid.

 

 

 


Töö ja raha

Töökaaslaste märkused tõmbavad su tähelepanu. Planeet Uraan annab sulle mõista, et sa ei tohiks lasta end mõjutada ja peaksid rohkem kuulama oma sisemist häält. Sa võid saada sellel nädalal ka mõnda vale infot, mille eesmärk on sind eksitada. Katsu rahulikuks jääda. Kahtluste korral küsi nõu mõnelt lähedalseisvalt isikult, et luua oma mõtetes kord.


Pere ja suhted

Lähedase inimesega ei ole lihtne vaielda ja tülitseda. Lisaks sellele jätab see palju asju õhku rippuma, mida välja ei öelda. Ja raske on sellest üle olla, sest see puudutab sind lähedalt. Sellepärast pead sa kiiresti tegutsema. Ära unusta, et lahendus on sinus endas olemas. Ära unusta, et targem annab järele.

Kommentaare ei ole