{ads}

HIDE

Viimased

latest

Sõnni nädalahoroskoop

   Armastus ja kohtumised Sa oled juba oma loomuselt selline, et sulle ei meeldi konfliktne õhkkond, sellepärast se...


 

 Armastus ja kohtumised

Sa oled juba oma loomuselt selline, et sulle ei meeldi konfliktne õhkkond, sellepärast see nädal ei ole sinu jaoks päris roosa. Kui sa oled suhtes, siis tekivad mingid pinged, mis võivad kaasa tuua sõnelust ja vaidlusi. Kui sa oma suhtest hoolid, siis tee oma süda julgeks ja räägi oma elukaaslasega, enne, kui on liiga hilja. Vallalised, kes on pidanud armastuses pettuma, ei tunne end valmis uuteks kohtumisteks ja see on ka arusaadav. Võtke aega enese eest hoolitsemiseks.


Tervis

Sellel nädalal ei lase sa end mõjutada ei külmast ega pimedast ajast. Sa leiad oma väikestele terviseprobleemidele ruttu lahenduse. Jupiter hoiab ja kaitseb sind. Toitu võimalikult tervislikult ja mitmekesiselt ning ära unusta D - vitamiini.

 

 

 

 


Töö ja raha

Merkuur läbib sinu tähetaevast ja toob sulle kaasa häid üllatusi. Ta lubab kogu su elu muuta ja teha selles suurpuhastuse. Võib-olla on tegemist kolimisega, remondiga, uue mööbli ostmisega... Ära vaata selja taha ja liigu oma eluga edasi. Kuidas ka ei ole, sellel nädalal sul puhkamiseks aega ei jää. Aga kõik on seda väärt.


Pere ja sõbrad

Kui peaks sinu filosoofiat lühidalt kirjeldama, siis võiks öelda, et sa kannad alati natuke valget, mis aitab varjata musta. See on sul juba minevikus aidanud hakkama saada dramaatiliste sündmustega. See kontrast positiivse ja negatiivse vahel aitab sul tähtedele lähemale jõuda, olles sinu juhiks. Seega, võttes arvesse selle nädala ilmateadet, oleks hea, kui sa kannaksid ka natuke roosat. Hoia oma lähedasi ja kõik läheb hästi.

Kommentaare ei ole