{ads}

HIDE

Viimased

latest

Lõvi nädalahoroskoop

    Armastus ja kohtumised Sa oled väsinud ja kurnatud ega taha praegu mitte midagi. Su elukaaslane kutsub sind küll välja aga sin...


 

  Armastus ja kohtumised

Sa oled väsinud ja kurnatud ega taha praegu mitte midagi. Su elukaaslane kutsub sind küll välja aga sina tahad olla oma kookonis, sooja pleedi sees. Sa lihtsalt oled ja ei tea ise ka, mida sa ootad. Pluuto tõukab sind sellisesse talveunne. Sa tahad teist inimest testida ja veenduda, et tema heatahtlikkus sinu vastu ikka tõesti piirideta on. Planeetide seisu järgi tülitsemist teil aga ette näha ei ole. Vallalised leiavad, et parem on kohe oma vigadest ja puudustest rääkida, selle asemel, et need hiljem nähtavale tuleksid. Väga aus strateegia, originaalne aga võib kalliks maksma minna...


Tervis

Sa tunned end hästi. Mitte ühtegi murepilve sinu elutaevasse ei tule. Sa võiksid ainult olla aktiivsem ja tegeleda mõne spordialaga, mis hoiab sinu motivatsiooni üleval. 

 

 

 

 


Töö ja raha

Sa töötad palju selleks, et oma eesmärke täita. Sa ei vaata töö juures kella. Kahjuks aga on sul tunne, et sinu pingutusi ei märgata alati ega osata hinnata vääriliselt. Sa oled liiga kaua juba oodanud. Nüüd on õige aeg sellest rääkida. Mine ja räägi otse sellest, mida sa tahad ja ootad sellelt aastalt.

 

Pere ja sõbrad

Veenus aitab sul oma loomulikku võlu ära kasutada selleks, et veenda lähedasi oma argumentidega. Sa oskad luua head õhkkonda pereringis. Sa oled positiivne. 



Kommentaare ei ole