{ads}

HIDE

Viimased

latest

Nädalahoroskoop : 25 - 31. jaanuar 2021

Foto : unsplash / freestocks      Sellel nädalal on Veenus Kaljukitses, tuues seega head õnne kõikidele m...

Foto : unsplash / freestocks
 

 

 Sellel nädalal on Veenus Kaljukitses, tuues seega head õnne kõikidele maamärkidele. Vaesed Vähid aga kannatavad ikka veel südamevalu käes...

Vaata järele, mida see nädal sulle toob!


Jäära nädalahoroskoop ( 21. märts - 20. aprill)

Kallis Jäär, Jupiter ja Merkuur soosivad sind sellel nädalal ja lubavad sulle häid uudiseid ja ilusaid üllatusi. Väga head uudised on sinu poole teel, eriti need, mis puudutavad su tööasju. Veenus aga on sinu vastu pigem vaenulikult häälestatud ja see võib omakorda kaasa tuua pingeid koduseinte vahel. Katsu rahu säilitada teisipäeval ja kolmapäeval, sest tuliste vaidluste risk on kõige suurem.


Sõnni nädalahoroskoop ( 21. aprill - 20. mai)

Kallis Sõnn, Veenus on ikka veel sinuga ja toetab sind. Isegi, kui ajad ei ole hetkel just kõige paremad, eriti töö juures, siis armastusest sul juba puudu ei tule. Sa tunned, et keegi sind mõistab ja see ongi kõige tähtsam.

Lisaks sellele, oled sa valmis kõikidest raskustest üle saama tänu Marsile ning inimestele, kes sind toetavad. Sulle toovad õnne laupäev ja pühapäev ning lisastressi võivad tekitada neljapäev ja reede.


Kaksikute nädalahoroskoop ( 21. mai - 21. juuni)

Kallid Kaksikud. Nädal algab sinu jaoks väga hästi, juba esmaspäeval täidab Kuu seis sind positiivse energiaga. Merkuur ja Jupiter on soosivad samuti sind ja aitavad sul lahendada ühe tööalase probleemi, mis sul viimasel muret on teinud. 

Lisaks sellele lubavad neljapäev ja reede tuua sulle eriti palju õnne. Kasuta seda ära, sest nädalavahetusel võid sa tunda halba tuju ning elukaaslasega võib samuti tekkida pingeid. 

 

 

 

 


Vähi nädalahoroskoop ( 22. juuni - 22. juuli)

Kallis Vähk, kahjuks sellel nädalal on Veenus ikka veel sulle selja keeranud. See armastuseplaneet loob pingeid sinu ja su elukaaslase vahel, tuues päevavalgele juba vanu ammu unustatud asju. Katsu olla mõistvam ja säilitada rahu. Otsi võimalust rääkimiseks temaga teisipäeval ja kolmapäeval, kui Kuu seis soodustab paremat omavahelist suhtlemist.

Töö juures võid sa tunda rohkem stressi aga ei midagi hullu. Ära võta asju liiga palju südamesse ja see aitab sul end paremini tunda.


Lõvi nädalahoroskoop ( 23. juuli - 22. august)

Kallis Lõvi, sinu selle nädala taevakaardis ei ole midagi kindlat. Sa võid tunda väsimust ja stressi. Sa pead rohkem pingutama selleks, et lahendada probleeme, mille peale sa hommikust õhtuni mõtled. Ära võta enda peale aga kogu maailma muresid, sest sa ei suuda lahendada kõikide probleeme.

Õnneks tuleb Kuu sulle appi ja kingib sulle kaks väga õnnelikku päeva: neljapäev ja reede.


Neitsi nädalahoroskoop ( 23. august - 22. september)

Kallis Neitsi, kuna Kuu seis pole sinu jaoks soodne uue nädala alguses, võivad mõned asjad võtta täiesti ootamatu suuna. Aga ära muretse. Marss ja Veenus soosivad sind ja annavad sulle kogu vajaliku energia, mida sa vajad selleks, et oma raskustest üle saada.

Lisaks sellele saadab armastuses sind õnn: sind on ootamas eriti romantiline nädalavahetus.

 

 

 


Kaalude nädalahoroskoop ( 23. september - 22. oktoober)

Kallid Kaalud. Sellel nädalal võivad pinged tekkida eriti armastuses. Veenuses seis ei ole sinu jaoks soodne, see võib kaasa tuua vaidluseid ja arusaamatusi koduseinte vahel. Katsu rahu säilitada teisipäeval ja kolmapäeval, sa võid tunda end närvilisemana, kui tavaliselt.

Neljapäeval ja reedel aga saadab Kuu sulle head energiat. Töö juures võid sa oodata häid uudiseid.


Skorpioni nädalahoroskoop ( 23. oktoober - 22. november)

Kallis Skorpion, sa pead kohandama end vastavalt olukorrale. Kõik ei lähe nii nagu oodatud, mõned teist peavad võib-olla tegema risti peale projektile, millega nad on nii kaua tegelenud... Aga ära muretse, pikemas perioodis võid sa muuta praegused raskused headeks võimalusteks, mille abil kaugemale jõuda. 

Laupäev ja pühapäev tulevad eriti romantilised.


Amburi nädalahoroskoop ( 23. november - 21. detsember)

Kallis Ambur, Kuu on sulle selja keeranud ja sa võid tunda selle tõttu kerget masendust aga muretsemiseks pole põhjust. Mis puutub kõigesse muusse, siis planeetide seis on üldiselt sinu jaoks soodne. Häid võimalusi võib tekkida juba varsti: Jupiter ja Merkuus soosivad su tööalaseid asju ning kui sa oled sihikindel ja kannatlik, siis juba varsti saad sa oodatud tasu.

Mis puutub südameasju, siis nädalavahetusel võib pingeid tekkida elukaaslasega. Õnne toovad sulle aga neljapäev ja reede.

 

 

 


Kaljukitse nädalahoroskoop ( 22. detsember - 20. jaanuar)

Kallis Kaljukits, taevas naeratab sulle ja külvab sind üle oma soosinguga, eriti armastuses. Veenus on sinu vastu armuline ja muudab sind palju romantilisemaks ja kirglikumaks, kui tavaliselt. Vallalistel on eriti palju õnne sellel nädalal. 

Teisipäeval ja kolmapäeval ainult võid sa olla halvas tujus ning see võib kaasa tuua takistusi töö juures.


Veevalaja nädalahoroskoop ( 21. jaanuar - 19. veebruar)

Kallis Veevalaja, see nädal on sinu jaoks väga tähtis, sest palju muutusi ja uusi asju on aset leidmas, mis võivad kaasa tuua stressi. Marsi seis pole ka sulle soodne. Ja nagu sellest kõigest pole veel vähe, neljapäeval ja reedel toob Kuu seis kaasa lisapingeid koduseinte vahel. 

Aga ära unusta, et Merkuur ja Jupiter on sinu kõrval ja juhivad sind õnne ning eduni.


Kalade nädalahoroskoop ( 20. veebruar - 20. märts )

Kallid Kalad. Armastuses on sul palju õnne sellel nädalal ootamas. Veenus on sinu vastu heatahtlikult häälestatud ja kingib sulle kogu armastuse, mida sa väärid. Ole ettevaatlik nädalavahetusel, Kuu seis pole sinu suhtes soodne ja su enesetunne kannatab selle all. 

Aga ära muretse, üks väga tähtis inimene on õigel hetkel sinu kõrval ja toetab sind.



Kommentaare ei ole