{ads}

HIDE

Viimased

latest

8 märki, mis näitavad, et su mees tõeliselt sind armastab

M ehed ja naised kasutavad mitmeid erinevaid mooduseid, et oma armastust välja näidata. Millised on aga märgid, mis näitavad, et su me...

Mehed ja naised kasutavad mitmeid erinevaid mooduseid, et oma armastust välja näidata. Millised on aga märgid, mis näitavad, et su mees sind tõeliselt armastab?

1. Ta on valmis pingutama, et sind õnnelikuna näha

See on üks peamistest ja kõige ilmselgematest märkidest, et mees naist armastab. Kui ta on valmis oma plaane muutma, et sinuga olla, näitab ta sellega, et ta sind armastab ja sa oled tema elus prioriteet.

2. Ta võitleb teie armastuse nimel.


Armunud mees on valmis võitlema sinu armastuse nimel. Teda ei heiduta suured tülid ega ette tulevad raskused. Ta peab end õnnelikuks sinuga ja annab sulle teada, et ta ei taha sind kaotada.



3. Ta kuulab sind ära.


Kui sa arvad, et mehed käituvad tihti nagu lapsed, siis ei eksigi sa palju. Enamik mehi suudab keskenduda ainult sellele, mis teda köidab. Kui ta sind armastab, siis piisab sul vaid rääkida, et ta sind kuulaks. Ja mitte ainult, ta pöörab ka tähelepanu sellele, mida sa ütled.

4. Ta vaidleb sinuga.


Just nii. Tülid ei ole alati märgiks sellest, et kaks inimest omavahel ei sobi. Kui su mees sind tõesti armastab ja investeerib teie suhtesse, siis leiab ta aega, et sinuga vaielda, tülitseda ja leida lahendusi teie suhtele. Aeg-ajalt ette tulevad tülid näitavad, et ta tahab, et asjad funktsioneeriksid. Te tahate leida kuldse kesktee, kus te mõlemad õnnelikud võite olla.

5. Ta hoolib su perest ja sõpradest. 

Armastav mees mõistab, et need inimesed, keda sina armastad on sinu jaoks tähtsad ja olulised ja et kui nemad on õnnelikud, siis oled ka sina õnnelik. Kui ta sind armastab, siis kuulab ta kannatlikult, kui sa oma sõpradest räägid. Ta mõistab nende olulisust su elus ja leiab lahendusi nende probleemidele.



6. Ta ei karda näidata oma nõrkusi välja


Meestele ei meeldi oma nõrkusi välja näidata aga kui ta sind armastab, siis ei valmista talle probleemi sulle tõestada, et ta ei taha sinust ilma jääda.

7. Ta on uhke sinu saavutuste üle.


Kui mees naist armastab, siis võtab ta kõiki tema saavutusi isiklikena. Ta tunneb uhkust oma naise üle.

8. Ta leiab sind ilusana ka siis, kui sa ise seda ei leia.


Kui mees oma naist armastab, leiab ta alati, et naine on ilus, ükskõik, mis ka ei juhtuks.

 

Kommentaare ei ole