{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vann, mis toob jõukuse majja

  K as te teate, mis takistab inimesi saama rikkaks ja edukaks elus? Kui te arvate, et see on seotud finantseduga, siis see päris n...

 

Kas te teate, mis takistab inimesi saama rikkaks ja edukaks elus? Kui te arvate, et see on seotud finantseduga, siis see päris nii ei ole.

Tegelikult on nii, et kui inimesel on piiratud uskumused ja veendumused rahaga seoses, siis ei tule raha nendeni kergel teel. Sellepärast on oluline muuta oma uskumusi ja võtta omaks uued vaatenurgad ning uskuda sellesse, et on võimalik rikkaks saada. Tähtis on olla positiivne ja enesekindel iga päev ning saada üle takistustest.

Samuti on võimalik valmistada vanni, mis lubab jõukuse majja tuua.

Selle valmistamiseks tuleb võtta :

1 l vett

7 loorberilehte

7 1-eurost münti

1 peotäis suhkrut

värske rosmariini varsi

7 kollase roosi õielehte
 
 
 
 
 
 

Aja vesi potis keema ja lisa kollase roosi õielehed, loorberilehed ja rosmariinivarred. Keeda mõne minuti jooksul, võta seejärel pott tulelt ja lase jahtuda. Lisa suhkur ja mündid.

Mine seejärel vanni nagu tavaliselt ja mõtle oma peas sellele, millist elu sa elaksid, kui sa oleksid rikas. Kujuta end ette edukana ja tunneta positiivset energiat, mis sellest uuest elustiilist tuleb. Nende mõtetega loputa end saadud seguga, mille sa eelnevalt valmistasid üleni. Ja ära kuivata end rätikuga.

Need seitse euromünti, mida sa kasutasid, pead sa kasutama ära kolme järgneva päeva jooksul. Sellisel moel nii, nagu uus energia hakkas ringlema sinu kehas, hakkavad euromündid ringlema selleks, et sulle jõukust tuua.

Ära unusta iga päev mõtelda oma uuele edukale elule!



Kommentaare ei ole