{ads}

HIDE

Viimased

latest

Nädalahoroskoop : 22 - 28. jaanuar. Selle nädala staariks on Kaksikud!

 Selle nädala staarideks on Kaksikud, kes oma hinges jäävad alati natuke teismelisteks. Nad teavad, kuidas jääda nooreks ja mida teh...

 Selle nädala staarideks on Kaksikud, kes oma hinges jäävad alati natuke teismelisteks. Nad teavad, kuidas jääda nooreks ja mida teha, et igavus peale ei tekiks.

Foto : unsplash / Alex


Jäära nädalahoroskoop ( 21. märts - 21. aprill)

Su projektid ja plaanid lähevad küll läbi aga tänu millistele pingutustele! Aga ole ettevaatlik, sest kellegi kade pilk valvab hoolsalt kõiki sinu tegemisi. Võib-olla isegi hakatakse sulle kaikaid kodaratesse loopima. Aga sa ei lase end sellest heidutada, sest sinu jaoks tuleb see väga hea nädal, sa tunned end hästi ja oled parimas vormis. Selleks, et asjad liiga teravaks ei lähe, katsu võimalikult palju diplomaati mängida.


Sõnni nädalahoroskoop ( 22. aprill - 21. mai)

Miks mitte mõtelda pulmade peale või muuta oma suhe tugevamaks? Kõik selliseid plaane saadab hetkel edu. Aga elu ei koosne ainult kudrutamisest, hoia töö juures silmad lahti. Üks töökaaslane näitab oma tõelist palet ja see pole sugugi ilus pilt. Töö juures võib pingeid ette tulla. Ära unusta naeratada viisakalt selle inimesega suheldes, kes sulle probleeme võib tekitada aga võtta kasutada kindlaid tegevusplaane.


Kaksikute nädalahoroskoop ( 22. mai - 21. juuni)


See nädal tuleb üle ootuste hea. Sa oskad argumenteerida ja avaldad töö juures imetlust. Uued projektid ja plaanid kerkivad silmapiirile, tõotades ilusat tulevikku. Võib-olla mõni ettevõtlusega seotud plaan, mis võib tulevikus suuremat sissetulekut garanteerida. Kodus läheb kõik hästi ja päike paistab iga päev. Kuula oma südant.

 

 

 

 


Vähi nädalahoroskoop ( 22. juuni - 22. juuli) 

Sa oled otsustanud oma sõna maksma panna. Sa kehtestad uued reeglid, paned maksma oma nõudmised ja näitad kõigile, kes sa tegelikult oled. Ja kui keegi näitabki rahulolematust välja, mis siis sellest. Sa jääd oma tahtmisele kindlaks. Töö juures on kiired ajad ja sul on tunne, et päevad lähevad liiga ruttu. Vaata, et sa oma suutäisi loed.


Lõvi nädalahoroskoop ( 23. juui - 22. august)

Sinule juba ei saa keegi öelda, mida ja kuidas sa midagi tegema pead. Ainult suunata võib sind heatahtlikkult ja näidata, kuidas oleks parem teha. Sellel nädalal on oodata aga palju ootamatusi ja uusi juhtnööre, seega võib see su tujule halvasti mõjuda. Katsu siiski hoida keelt hammaste taga ja teha seda, mida sinult palutakse, vastasel korral võid sa hiljem selle eest liiga kallist hinda maksta.


Neitsi nädalahoroskoop ( 23. august - 22. september)

Palju häid uudiseid tuleb sulle sellel nädalal ja mõned väga toredad kohtumised on ees ootamas. Inimestega, kellega sa tunned end hästi ja kellega sul on palju ühist. Koduseinte vahel läheb ka kõik üle ootuste hästi. Ka töö juures ei tule raskusi ette. Käi juuksuris ära!

 

 

 

 


Kaalude nädalahoroskoop ( 23. september - 22. oktoober)

Lõpuks ometi saad sa rahulikult hingata. Stress, ebakindlus ja muremõtted kaovad sellel nädalal. See on ju väga hea, kas pole? Sa võtad elu palju rahulikumalt ja tunned end hästi. Üks hea projekt, mille sa olid unistanud, tuleb taas päevakorrale. Mõnus on suhelda teistega, kui sa ise tunned end hästi. Elu on ilus! Unistas suurelt sellel nädala.


Skorpioni nädalahoroskoop ( 23. oktoober - 22. november)

See on hea, et sa oled nii tugeva isiksusega, sest sel nädalal läheb sul jõudu vaja. Juba töö juures võib ette tulla takistusi, asjad ei lähe nii nagu vaja. Sul on tunne nagu tooks iga päev oma osa probleeme juurde. Kodus samuti võib ette tulla pingeid ja arusaamatusi. Otsi oma sõbrad üles, nad aitavad sul meelt lahutada.


Amburi nädalahoroskoop ( 23. november - 21. detsember)

Loomulikult on komplimendid meeldivad. Aga teiste kiitmine ei ole ka ülejõu käiv. Seega kasuta seda sellel nädalal ära, see võib sulle tulevikus palju kasuks tulla. Ja see ei maksa sulle midagi. Töö juures läheb üle ootuste kõik hästi, võib-olla paistad sa millegagi silma, mis võib sinu tulevikku paremaks muuta. Naudi elu!

 

 

 

 

 

Kaljukitse nädalahoroskoop ( 22. detsember - 20. jaanuar)

Töö juures on suuri muutusi tulemas. Võib-olla hakatakse rääkima peatsest ametikõrgendusest või palgatõusust. Kuidas ka ei ole, praegu on just kõige kiiremad ajad. Sul on vähem aega pere jaoks aga õnneks lähedaste toetusele võid sa alati kindel olla. Sul on õigus enda üle uhke olla. 

 

Veevalaja nädalahoroskoop ( 21. jaanuar - 19. veebruar)

Sul ei paluta mitte mõtelda, vaid tegutseda. Kõik oma ideed, arvamused ja mõtted võid sa endale hoida. Praegu on aeg võtta ohjad enda kätte ja tegutseda. Töö juures võib pingeid ette tulla, kodus pole ka olukord parem. Ära maga armastust maha.

 

Kalade nädalahoroskoop ( 20. veebruar - 20. märts)

Kõik läheb üsna hästi sellel nädalal, sa teed palju tööd ja saad selle eest väärilist tasu. On, mida tähistada kodus lähedastega. Ja kodus läheb kõik hästi, võib-olla mõni suur uudis tulemas selle nädala sees, mis puudutab peret. Kõik on õnnelikud. Kuluta oma energiat, see ei maksa midagi sulle.  





© 2021 Sisu kopeerimine keelatud!

Kommentaare ei ole