{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop / Millised tähemärgid leiavad 2021. aastal suure armastuse?

Foto : unsplash / Fabrizio Verrechia     Planeetide seisu ...

Foto : unsplash / Fabrizio Verrechia

 

 

Planeetide seisu vaadates leiavad just need tähemärgid 2021. aastal suure armastuse. 

2020. aasta oli väga raske aasta suhete vallas, pannes proovile paljude paaride omavahelise suhtlemise. See aasta ei olnud kerge kellegi jaoks, ka vallalistel oli vähem võimalusi uute kohtumiste tegemiseks. Õnneks 2021. lubab kõik muuta. Me oleme jõudmas mässumeelse ja uuendusliku meelega Veevalaja ajastusse, kes toob meie ellu kaasa suuri muutusi. Mõnedel sodiaagimärkidel on suurem võimalus, kui teistel, kohtuda just sellel aastal oma suure armastusega.


Millised tähemärke armastus eriti soosib 2021. aastal? 

Eelmise aasta detsembrikuus aset leidnud kahe hiigelplaneedi Saturni ja Jupiteri vahel aset leidnud Suur Konjunktsioon juhatas meid Veevalaja ajastusse. See aga võib armastuse vallas kaasa tuua suuri muutusi. Ühelt poolt tekib vajadus suurema iseseisvuse järele ja teiselt poolt on soov luua uusi tutvusi. Veevalaja energia aitab välja minna mugavusstsoonist ja leida armastust ka kõige ootamatutes paikades. Samuti soosib ta suhtlemist inimestega, kes on väljaspool meie tutvusringkonda. 

 

 

 


Tähtede järgi on just nendel tähemärkidel kõige suurem võimalus armastuse leidmiseks 2021. aastal

 

 

Lõvi


Kui sa oled sündinud Lõvi tähtkujus, siis 2021. aasta on ideaalne uute ja tõsiste tutvuste loomiseks, nii ametialasel-, kui romantilisel pinnal. Planeedid aitavad sul leida õiget inimest juba aasta algusest saadik. Samuti on see õige aeg selleks, et vabastada end nendest suhetest, mis sulle ei sobi ja luua uusi tutvusi.


Kaksikud

2021. tuleb täiesti uus ja teistsugune, sest terve aasta jooksul on põhjasõlm sinu märgi ümber. Igavuse üle sul juba kurta ei tule. Sa teed väga palju uusi tutvusi sellel aastal ja eriti hästi lähevad asjad armastuses. Sa tõmbad ligi häid ja õigeid inimesi. Ja võib-olla just sellel aastal kohtud sa oma elu suure armastusega. 

 

 

 

 

 

Skorpion

Sellel aastal võid sa kohtuda kellegi väga olulisega oma elus. Kui viimastel kuudel oled sa hoidnud rohkem omaette ja olnud elus pettunud, siis valmista oma vaim ja süda ette suurteks muutusteks. Lõpuks ometi võtavad asjad tõsisema pöörde ja kõik läheb nii nagu vaja. See aasta võib olla ühe väga ilusa loo alguseks.  


Kaljukits

Ka Kaljukitsede jaoks toob 2021. aasta armastuses suurt õnne. Võimalus kohata seda õiget inimest on palju suurem, kui tavaliselt. Sa ei pea selle jaoks ise midagi tegema, teie teed lihtsalt ristuvad väga ootamatul moel. Sa tunned ta ära, sest ta on sinu jaoks loodud.



Kommentaare ei ole