{ads}

HIDE

Viimased

latest

2021. aasta horoskoop - Veevalaja

 2021   Pilt : freepik Armastus Aasta algab N...

 2021

 

Pilt : freepik

Armastus

Aasta algab Neptuuni saabumisega sinu tähemärki. Tegemist on universaalse armastuse tähega, mis on seotud hinge ja kujutlusvõimega. Ta saadab sulle positiivsust, head õnne, rõõmu ja kordaminekuid. Veenus tuleb tema järel märtsikuus ning külvab sind üle talle omase armastuse, delikaatsuse ja sarmiga. Ta pakub sulle jumalikku kaitset ning muudab sind veelgi atraktiivsemaks. Kui sa oled vallaline, siis tähista väärikalt seda armastuse hooaega. Naudi elu. Kui sa oled suhtes, siis kõik tundub ilus ja meeldiv, piibelehe lõhnaga. Naudi sega aega, sest alates aprillist tuleb suur Jupiter sinu tähetaevasse ja hakkab laulma hoopis teistsugust armastuselaulu. Sul tekib soov muutuste, reisimise ja liikumise järele. Juulikuus võib aset leida mõni sünd, lõpp, algus või muu tähtis etapp. Mõni õhumärk - Kaalud, Kaksikud või hoopis Veevalaja - võib tulla sind kummitama. Lase end üllatada sellest, mida suvel sulle varuks on.

 

 

 

 

Karjäär

Õhk on soodne õppimiseks, täis väljakutseid ja kaitseid terve aasta jooksul. Tark Jupiter ei jää sinust sammugi maha ja teeb sinust kevadel võitja. Ta aitab sul samuti leida südame teed, seda, mis aitab sul leida, mis on sinu tõeline missioon. See valgustab su südant ja annab sulle põhjust uskuda oma unistustesse.

 

Lähedased

See aasta tundub olevat kahe poolega. Peale esimeste kuude lõputute pidustuste, tekib sul soov kevadel rohkem üksi olla ja leida aega selleks, et mõista, mis sulle tõesti elus tähtis on. Suvel aga tekib sul taas soov rohkem teistega suhelda.

 

 

 

 

Hea otsus

Teha endale head. Süüa tasakaalukalt, juua poolteist liitrit vett päevas, teha igal hommikul sporti, müüa auto ära ja osta tuttuus jalgratas, vähendada tarbimist. Teha oma kehale ja keskkonnale head, see tagab sulle rohkem rahulolu, kui sa oleksid oodanud.

 

Ideaalne sihtkoht

Rootsi. Et tutvuda uute majanduslike uuendustega, Euroopa rohelise pealinna ja uue köögikunstiga.

 

Talisman

Veepudel, mis saab taaskasutada. Vali hoolikalt, sest kuhu sa ka sellel aastal ei lähe, su veepudel on alati sinuga.  


© 2021 Sisu kopeerimine keelatud!

Kommentaare ei ole