{ads}

HIDE

Viimased

latest

2021. aasta horoskoop - Kaljukits

 2021   Pilt : freepik Armastus Sellel aasta...

 2021

 

Pilt : freepik

Armastus

Sellel aasta tundub, et miski ei tekita sinu hinges sellist liblikate tunnet või suurt kirge. Peale veebruarikuud, mille jooksul sa veedad mõningaid meeldejäävaid hetki, ei ole sul enam aega, et mõtelda oma armuelu peale, sest sul on palju teisi asju, millega tegeleda. Oled sa siis vallaine või mitte aga sul tekib soov teha paus oma elus ning tegeleda pigem oma sisemise jõu ja tarkuse tagaotsimisega. Võib-olla tekib sul soov minna edasi üksi, seigelda, vabastada end ahelatest, mis sind kinni hoiavad ja õppida ennast rohkem tundma. Ja miks ka mitte? Sest see on ju hea õppida ennast rohkem armastama. Kuidas ka ei ole, planeedid tasuvad sinu pingutusi, pakkudes sulle detsembrikuus ilusa kingituse. Hetk on ideaalne selleks, et elu nautida ja jagada armastust, rõõmu ja positiivsust. Ja ära unusta, suudelda südaöösel oma armsamat.

 

 

 

 

Karjäär

Kõik muutub, kõik liigub, kõik areneb. Sellel aastal on oodata suuri muutusi sinu ametialases elus, mis jätavad sulle väga vähe vaba aega selleks, et mõtelda millelegi muule. Saturn liigub sinu konstellatsioonis terve aasta vältel. Tegemist on distsipliini, tahtejõu ja sisemise tarkuse planeediga, mis võib kaasa tuua ka teatud pettumust aga aitab sul ellu viia sinu ideesid. Võib-olla pingutab ta natuke üle aga tasub ka iga pingutuse eest lausa kuninglikult. Koos Saturni abiga on sind edu ootamas ja mis kõige tähtsam: kõige ilusamad asjad on alles teel.

 

Lähedased

Nagu ikka, on lähedased sinu südames ja mõtetes. Sul võib tekkida soov uurida taas oma minevikku ja sõlmida lahti mõningaid kunagi aset leidnud sündmusi ja probleeme, mis aitavad vastust leida su küsimustele. Jupiter saadab sulle maikuus vajalikku tarkust, mis aitavad sul edasi minna ja unustada minevikku. Sellel suvel, ära unusta minna reisima kas üksi või kellegagi koos.

 

 

 

 

 

Hea otsus

Elada praeguses hetkes. Peatu hetkeks, sule silmad. Kujuta ette, et sa oled puu, mille juured on sügaval maa sees, hoides sind paigal ning mille oksad sirutuvad taeva poole ja liiguvad vaikselt tuule käes. Mõtiskle igal hommikul ja tunne end hästi just praeguses käesolevas hetkes.

 

Ideaalne sihtkoht

Gröönimaa. Virmaliste mäng, igavene lumi ja maastiku puhtus soojendavad su südant.

 

Talisman

Pintsel, muusikariist või kaamera. Et väljendada end läbi kunsti ja loomingu.  



© 2021 Sisu kopeerimine keelatud!

Kommentaare ei ole