{ads}

HIDE

Viimased

latest

2021. aasta horoskoop - Ambur

 2021 Pilt : freepik   Armastus Sinu aasta al...

 2021

Pilt : freepik

 

Armastus

Sinu aasta algab üsna tugevalt tänu Veenuse jõudmisele sinu tähetaevasse juba jaanuarikuus. See ilus planeet muudab sind jumalikuks. Sa oled seksikas, muretu ja lihtsalt külgetõmbav ning tõmbad kõikide pilke endale. Kui sa oled vallaline, siis naudi elu. Kasuta seda perioodi nii palju ära, kui võimalik, sest Veenus läheb Kaljukitse juba veebruaris tagasi, jättes sind tõtt vaatama Pluutoga. See väike planeet aitab sul õppida rohkem iseennast armastama. Kui sa oled suhtes, siis võib sul tekkida soov oma suhtesse värskust tuua, alustada otsast peale, leida kuldne kesktee ja pingutada rohkem oma suhte nimel. Soov jagada kõike oma kaaslasega on suurem, te räägite sügavatest teemadest, näiteks metafüüsikast ja sa võid tunda pettumust, kui su teinepool ei jaga sinu mõttemaailma. Novembris aga tuleb Veenus sulle taas külla ja see teeb sulle rõõmu. Ta muudab su suhet tugevamaks ja võtab murekoorma südamelt. Uut aastat võtad sa vastu palju paremate ootuste ja soovidega.

 

 

 

 

Karjäär

Sa otsid kõigest mõtet. Veebruaris Pluuto paneb sind mõtlema küsimustele, mis on seotud erinevate elu aspektidega. Töö juures tekib sul soov suurema siiruse, inimlikkuse, autentsuse ja tõe järele. Sinu amet võib tunduda sulle mõnikord tühise ja mõttetuna või siis lihtsalt igavana. Sa pead varuma kannatlikkust ja delikaatsust selleks, et leida kuldne kesktee oma soovide ja võimaluste vahel. Need kaks universumit tunduvad pealtnäha vastasleeris olevat aga tegelikult on võimalik neid omavahel liita. Alles detsembris kingib Merkuur sulle ilusa ja hea võimaluse, mida sa oled oodanud.

 

Lähedased

Pereelu on sul südames sellel aastal ja muutub kõige tähtsamaks sinu elus. Võib olla pead sa loobuma juba kevadel mõnedest tähtsatest väljaskäimistest aga see on hea põhjuse pärast. Muuda oma elu lihtsamaks, tühista mõned kohtumised, sa ei kahetse seda.

 

 

 

Hea otsus

Kuula oma südant. Sinu väike sisemine hääl kutsub sind juba mitu aastat. Võib-olla on aeg lõpuks ometi teda kuulata? Seejärel tunned sa kergendusega, kuidas kõik su mured ja probleemid ära lendavad nagu imeväel.

 

Ideaalne sihtkoht

Mõni mõnus, lõbus ja inspireeriv koht, kus sa võid tunda end hästi ja alustada kõike otsast. Kui sa ei tea, kuhu minna, mine Brasiiliasse.

 

Talisman

Mõni perega seotud ese. Võib-olla mõni ehe või muu nipsasjake. Mis tuletab sulle meelde su juuri, tõekspidamisi ja lapsepõlve. Hoia seda südame lähedal. 

Kommentaare ei ole